PRZEGRALIŚMY :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JESTEM ZAŁAMANY

ja również, słowa taty " z tymi skurwysynami nie idzie wygrać"

NO szkoda bardzo bo w dogrywce (( no ale trudno, nasi grali dobrze , szwaby mieli szczescie jak zawsze, ale powiem ze i tak dostana BATY , nie maja szans, ja stawiam na brazylie.

nie no, teraz chlopcy chociaz grali!!! jakby nie przedluzono meczu bylby remis, a to bylby sukces... i tak mielismy duuuzo szczescia (poprzeczki itp)

ps nie ma to jak rdzenny niemiec ktory dosrodkowywal jak stracilismy gola... hahaha pewnie jego dziadek byl w afrika-corps... (i dojechal jakas murzynke)

Przegraliśmy, ale w dobrym stylu.

Szkoda, że chłopcy tak z Ekwadorem nie grali

jestem za POlską i zawsze bylem ale taką wioske co oni pokazali z ekwadorem... z niemcami tez niebylo zle no wkoncu co mozna wymagac od druzyny co przegrala z trzecim swiatem a nafjajniejsze bylo jak zabrali ze soba swoje rodziny i po pierwszej porazce za darmoche pozwiedzali wszystko.. a jak przed meczem bawili sie komorkami zanim trenowac... tez fajnie tez ide do reprezentacji polski... nieumiem grac w noge ale jak widac CO z tego;P szkoda mi najbardziej tych kibicow ktorzy musieli ogladac tą rzenade... jestem rozgoryczony i mam ogromy żal do nich całą reprezentacje bym wywalil na zbity pysk(a co tam odpowiedzialnosc zbiorowa) a janasa w pierwszej kolejnosci... zabil mnie najbardziej text jakiegos tam zioma z PZPN "noo slabo gramy bo za malo kasy nasi dostają" smiech na sali wiekszosc uzdolnioych zawodnikow zaczelo grac z nastawieniem ze to zaszczyt ... albo cieszyli sie ze nowe ciuchy i buty dostaną a naszym jak zawsze ciagle malo... wlasnie ogladam mecz Polska Costaryka....10 mintua meczu.. a to sobie tu napsialem zeby wylac smutki.. ziekuje za uwage (sorry za ortografie)