| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
djharus HF MEMBER HYUNDAI Pony/Opel CO ... Jastrzębie zdrój | 2006-12-09 22:25:26 Witam
To ze Cie znosilo to moze byc wina tego ze masz zapieczony cylinderek i nie hamuje dobrze jedno koło.A co do tego twardego pedala to moze cos z serwem albo cos z przewodami!A hamuje ??Czy jest twardy i nie chamuje?Ja w ponym mam ciagly problem z hamulcem lewego kola ale ostatnio udalo mi sie to naprawic.A jeszcze jedno.Grzeja ci sie moze kola? |
djharus HF MEMBER HYUNDAI Pony/Opel CO ... Jastrzębie zdrój | 2006-12-10 19:46:29 Ale zaraz zaraz...Na zgaszonym silniku masz twardy pedal?A czy jak wczesniej ci chodzil silnik to tez byl twardy?? |
djharus HF MEMBER HYUNDAI Pony/Opel CO ... Jastrzębie zdrój | 2006-12-10 19:59:00 Dokladnie!!Tak dziala serwo!!To w maluchach jest tak ze ciagle jest twardy pedal.Serwo wspomaga hamulce a gdy masz zgaszony silnik to nie ma ciscienia i serwo nie moze ich wspomagac.Jestem prawie pewnien ze sa sprawne i jak odpalisz to bedzie dobrze.A co jest z tym silnikiem?Kiedys mi umarl silnik i nie wiedzialem czemu, okazalo sie ze palec od cewki wyskoczyl i wystarczylo go docisnac |
djharus HF MEMBER HYUNDAI Pony/Opel CO ... Jastrzębie zdrój | 2006-12-10 20:11:39 No o hamulce sie nie martw.No a skoro sadzisz ze to papa to pewnie tak bedzie.Ja mam gaz i odpalam rano nawet jak kilka dni nie ruszam.
Pozdrawiam Mateusz |