MotoNews.pl
10 Wyprawa przez rzeke (150483/0) - PT

Wyprawa przez rzeke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na FEFKu widziałam że się podobało, może i tu sie spodoba i ktoś mi powie jak to zrobić bo ja albo mało rozumna albo to ten upał tak na mnie działa

KLIK

Instrukcje w jez. polskim:
Powyżej znajduje się link do zabawy Kliknij GO !!!
Wszystkie osoby musza przedostać się na druga stronę rzeki.
Tratwa może unieść tylko 2 osoby na raz;
- Ojciec nie może zostać z żadna z córek podczas gdy nie ma matki
- Matka nie może zostać z żadnym z synów podczas gdy nie ma ojca
- Złodziej (w więziennym ubraniu) nie może zostać z nikim pod nieobecność policjanta

- Jedynie ojciec, matka i policjant umieją sterować tratwa

Aby wystartował wejdź w link i kliknij w niebieskie okrągłe pole po prawej stronie.
Aby poruszyć ludźmi, kliknij na nich Aby ruszyć tratwę, kliknij na czerwona gałkę przy brzegu rzeki

Załatwione, kogoś jeszcze przetransportować?

m n i e ..........z podpowiedzią jak to zrobiłes.
Pewnie to łatwe ale za gorąco dla mnie

Nie chcę psuć nikomu zabawy.

Jeśli nikt sobie nie poradzi do jutra to dam małą podpowiedź

NIEEEEEEEE!!!!!

TAK TAK

Kisztan jak coś to możesz mi na priv napisac co i jak z tym.... zabawy mi tym nie zepsujesz

Bardzo Proste
Fota

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-06-21 17:14:35 ]

A kogo pierwszego wysłaliście tratwą?

Ja policjanta i dziewczynke pozniej(a co bede gadał)...

Ale jak daje dziewczynke to sie biją echhh

najpierw polcjanetm i wiezniem sie płynie , pózniej wraca samym policjantem i zabiera jedną dziwczynke , pózniej spowrotem wraca sie policjantem z więzniem i dalej to juz łatwo

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-06-21 20:38:41 ]

przeszadlem... i juz dosc

ufff przeszlam, ale z podpowiedzia Stercia bo tak to w ogole nie wiedzialam jak to zrobic

nikt nie przeszedł

a wiec zaczynamy najpierw płyniemy policjantem z wiezniem , pózniej wracamy samym policjantem i razem z nim wracamy z jedną z dziwczynek po wieznia zostawionego na drugiej stronie , zabieramy wieznia i wracamy policjantem razem z nim do reszty rodzinki , pózniej płynie matka razem z drugą dziewczynką i wraca sama , płynie znów z ojcem i ojciec wraca sam do synów a matka zostaje z córkami po drógiej stronie juz , nastepnie policjant z wiezniem płynie na drugą strone i wraca matka , matka z ojcem płynie na drugą strone i ojciec wraca sam , nastepnie płynie z chłopcem jednym i tam zostaje , wraca natomiast policjant z wiezniem , policjant płynie z drugim chłopcem i wraca po wieznia no i płynie z wiezniem i tak oto wszyscy są na drugiej stronie rzeki

Teraz mam juz tak nagmatwane że na pewno nie przepłyne