Wymiana zawiasów w RS"ku BenioBB-Fryszard"s Garage

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystko poszło jak po maśle:

Jedno jest pewne Benio, do mojego garażu teraz już na 100% nie wjedziesz

kolejna osoba musi uwazan na zderzaki ladnie ladnie

fajna gleba

co to za stacja co Cie z niebieskimi zarowkami wypuscila?

Oni tylko zbieżnością sie "zaopiekowali". Mało Maciusia szlag nie trafił. Za każdym razem jak kierownice lekko przekręcił w lewo to opony piszczały niemiłosiernie. Wracaliśmy do tych kolesi 3 razy, bo na więcej już Nam czasu brakowało. Benio musiał jakoś dojechać do Bielska i samochód od raz uwstawił do innego warsztatu i ponownego ustawienia zawieszenia.

[ wiadomość edytowana przez: DarasBB dnia 2006-06-22 00:16:31 ]

A na tej fotce o ile dobrze wiem wjeżdża tyłęm a nie wyjeżdża ze stacji, bo się nie zmieścił

Wojo masz rację, ale nie do końca. Fotka przedstawia wyjazd ze stacji, jednak rzeczywiście benio musiał wjeżdżać tyłem od przodu, ponieważ gdyby podczas przejazdu nad kanałem wpadł na rolki to urwałby hokej lub cały zderzak. A to byłoby niefajne

Podczas kiedy panowie na stacji podnosili tył RS'a to ja z beniem "rencami" przytrzymywaliśmy z przodu hokej (lekko go doginając). Bardzo ciekawe doświadczenie

[ wiadomość edytowana przez: DarasBB dnia 2006-06-22 07:52:05 ]

no wyjazd na droge był piekny:d to trzeba przyznac, benio dzięki za ..

Cytat:
2006-06-22 00:10:48, mazzi19 pisze:
co to za stacja co Cie z niebieskimi zarowkami wypuscila?

NAzywaja sie Blue Vision i maja atest-sa dopuszczone do ruchu, jak sa wylaczone to daja niebeiski kolor.
A swieca na "bialo".

Cytat:
2006-06-22 07:20:40, fryszard pisze:
(...) benio dzięki za ..

Ty lepiej napisz: "benio dzięki za... i przepraszam za... "

a dalej jest zły?

Cytat:
2006-06-22 07:56:52, fryszard pisze:
a dalej jest zły?

Na chwilę obecną nie mam aktualnych informacji, ale wówczas.................. oj frysiu, frysiu

Darq dzieki bardzo za fotorelacje!! no autko juz ladnie siedzi i bardzo dobrze trzyma sie na zakretach!! (WIELKIE DZIEKI DLA DARKA I FRYSZARD za pomoc w zmianie zawieszenia) Frysiek spoko ja jestem ostoja spokoju, juz dawno zapomnialem!!

a na fotce rzeczywiscie musialem wjezdzac tylem bo pourywalbym wszystko

piekna gleba super!

Nie ma za co Maciuś. I tak pracowałeś najciężej z nas wszystkich, więc nie ma problemu!!!

nie no maciuś był mistrzem w.. przeszkadzaniu gdzie go nie było to robota szła 2 x szybciej

beniobb - co to za zawias - i ile obniża?

zawias FK prawdopodobnie 75/60