[badanie] - Buda "84 raczej pod swapa, obspawana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
UWAGA!!! zaznaczam że jest to tylko informacja dla mnie za ile mniej więcej poszłoby takie coś - Badanie rynku - Buda nie jest na sprzedaż narazie

Chodzi o budę z mojego czerwonego 903, poszerzona, cała obspawana, raczej pod swapa, sama buda, bez jakiegokolwiek osprzętu, jedynie z klatką

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-04-25 00:46:09 ]

a w jakim stanie

no i chyba jakis zawias nie konecznie ten co tam siedzi obecnie

Buda jest w dobrym stanie, tylko podłoga jest podziurawiona, bo kolega poprzedni właściciel nie umiał dopasować foteli, i jest więcej dziur na otwory w niej niż być powinno, a tak pozatym wszystko ok.
nigdzie niema rdzy.

odświeżam, buda jest obspawana tam gdzie były dziurki już ich niema, powiększony wlot w pasie przednim. Nie wiem zupełnie ile takie cuś by poszło.... 500zł dostane??

Sama buda jako tako niema jakiejkolwiek wartości jedynie papier na 900.

jak cos to priv juz polecial jestem chetny nr. 1 jak by co wstepnie

czyli pomarancza swapujesz?

a papier jest tyle wart ile przeglad rozszerozny plus "na flache" 50 zl.
[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-07-12 23:10:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-07-12 23:11:20 ]

Cytat:
2006-07-12 22:54:59, Pat_kdb pisze:
czyli pomarancza swapujesz? a papier jest tyle wart ile przeglad rozszerozny plus "na flache" 50 zl. [ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-07-12 23:10:10 ] [ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-07-12 23:11:20 ]

Pat.... pomarańcza ma innego owner'a już od ponad tygodnia, jeszcze tego nie wywnioskowałeś z avatara

i to byl blad. pomarancza zeswapowana to bylo by cos......

a co z czerwona nie tak ?? tyle kasy dałes i okazuje sie ze to kupa ?? szkoda :/ było ta akse władowacz w pomarancze i byłby gites swap