Szport wydech do cieńkiego (jaki?)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pany potrzebuje kupić jakiś fajnie brzmiacy wydech do ccs , czy ktoś z was orientuje sie co gdzie i za ile

Cytat:
2006-06-25 10:26:16, lukaszc pisze:
pany potrzebuje kupić jakiś fajnie brzmiacy wydech do ccs , czy ktoś z was orientuje sie co gdzie i za ile

pytaj grzeska ile ten jego ulter kosztowal

nie widziałem jego wydechu

tłumik od dfa z dospawana koncowka nierdzewna

Mam w cc ultera...jak wysiadam z auta to glowa mnie boli,dzwiek jest piekny-cudowny bas ...tylko czy nie za glosny??Porzednio mial go Owz i tez na nim wymiekl...a tlumik od poloneza to jakies wiejskie rozwiazanie...jak nie stac Cie na jakis firmowy wyrob to nie zmieniaj.

podobno tłumik michael TSII ma taki fajny rajdowy dźwięk, jak masz wuchtę kasy to można się pokusić o supersrinta cały układ albo chociaż sam końcowy, nie za cichy nie za głośny po prostu w sam raz , wszelkiej maści mugeny fajnie brzmią jak lubisz bas ale to troszku rzeźba żeby powiesić ogólnie www.centomania.pl i tam się wszystkiego dowiesz

Cytat:
2006-06-25 11:35:22, mufaz pisze:
a tlumik od poloneza to jakies wiejskie rozwiazanie...

to dziwne że większość polskich N-grupowych CC i SC jezdzi właśnie na tłumikach od 125p

Nie ulter, panie, to bas jest okropny
Michael, tylko nie TS, a WS
A tania opcja to tlumik z dfa, tzw polish mugen

hhehe bart ws jest fajny ale po ulicy to bym go upalac nie chcial, od ultera boli glowa - pozbylem sie go po 2 miechach, a dzwiek tlumika od DF jest zajefajny no i za 27 zl mamu tlumik z 3 letnia gwarancja

Cytat:
2006-06-25 11:35:22, mufaz pisze:
...a tlumik od poloneza to jakies wiejskie rozwiazanie...jak nie stac Cie na jakis firmowy wyrob to nie zmieniaj.

co kolega opowiada chlopaki w PPZM wsadzali koncowy tlumik DF`a do swoich sportasi... ja mam taki tlumiczek z koncoweczka rureczki nierdzewnej efekt- nie ma basu tylko piekny, czysty, dzwoniacy ryk jednym slowem cod miod i orzeszki.
A gdybys chcial posluchac jak chodzi to proponuje sciaganac clipa z Olkusza ktory jest TUTAJ

EDIT:
wlasnie przeczytalem co napisal KLOCEK-chyba mi sie napisalo podobnie

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-06-26 11:47:35 ]

...co to niby za rozwiazanie mialem kiedys alfe 90 2.4TD--poniewaz koncowy sie przepalil wlozylem od poloneza tez ladnie pierdziala.Dospawaj sobie koncowke do seri i bedziesz miec halas.

...a chlopaki w PPZM wsadzaja koncowy tlumik DF tylko dlatego,ze jest to najtanszy przelot.W Polsce tylko takie rzeczy sie robi w innych krajach tlumik od poloneza nie jest tak rozchwytywany w sporcie.

Kuniu to od cc??

Cytat:
2006-06-26 12:07:08, mufaz pisze:
Kuniu to od cc??

yup

no ladny ciekawe czy jego wartosc przekracza wartosc auto w sredniej cenie

lukasz a na ch... ci taki basior??
pojedziesz do zakopca i bedzie cie glowa bolec

Cytat:
2006-06-26 12:10:56, PG pisze:
... lukasz a na ch... ci taki basior?? ...

Zeby pasowal do umc umc z glosnikow

Cytat:
2006-06-26 12:10:56, PG pisze:
no ladny ciekawe czy jego wartosc przekracza wartosc auto w sredniej cenie

nie nie przekracza. a jak juz cos robic to dobrze.
Zreszta na wzor samemu mozna pospawać wydech z kolanek i rur a kupic tylko tłumiki o odpowiedniej srednicy wlotu i wylotu.

Cytat:
2006-06-26 12:14:56, Koniu pisze:
nie nie przekracza. a jak juz cos robic to dobrze. Zreszta na wzor samemu mozna pospawać wydech z kolanek i rur a kupic tylko tłumiki o odpowiedniej srednicy wlotu i wylotu.

eee ja jakbym mial cos takiego zakladac to bym zalozyl ze scigacza. chodzi o sama puche basujaca

Cytat:
2006-06-26 12:08:24, Koniu pisze:
yup

hał macz to cudo