Nowy jestem - magazynek do zmieniarki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc,
Kupilem wlasnie omege mv6 z 98 roku Fajnie lata, ma 80tys przebiegu i jest on prawdziwy bo samochod od nowosci jezdzil u mnie w firmie.

I to tytulem wstepu, a teraz pytanie, w samochodzie brakuje magazynka do zmieniarki, na allegro nic nie moge znalezc, czy w ASO mozna go dokupic? Jezeli nie to gdzie? w blaupunkcie?

pzdr
katan

[ wiadomość edytowana przez: Cleber dnia 2006-06-22 11:58:52 ]
[ powód edycji: zmiana tematu ]

A ja jestem stary....mam omege 2,5 V6 tez z 98roku ma 92 tys przebiegu i nie wiem czy jest on prawdziwy bo auto kupilem na gieldzie.

I to tytułem wstepu, a teraz odpowiedz... nie mam pojecia

Czlowieku, zrob to porzadnie. Napisz cos wiecej o aucie ale w odpowiednim watku itd Jakie masz radio itd... ehhh

Powinieneś założyć taki wątek w duperelach
ps witamy

Cześć nowy !!!

Jestem starym niedobrym moderatorem i mam klapki na basen

zapoznaj sie z zasadami panującymi na forum

Cytat:
2006-06-22 10:49:04, katan pisze:
omege mv6 z 98 roku [...], w samochodzie brakuje magazynka do zmieniarki, na allegro nic nie moge znalezc, czy w ASO mozna go dokupic? Jezeli nie to gdzie? w blaupunkcie?

Ten rocznik => Blaupunkt CDC-2,
kompletna zmieniarka bywa na allegro od 100-150 PLN. Magazynki luzem sa rzadkie. Można w blaupunkcie (raczej na zamówienie), w ASO - watpię.

pozdr,
Robert

Cytat:
2006-06-22 11:20:13, Cleber pisze:
...Jestem starym niedobrym moderatorem i mam klapki na basen...

Phi. Mało powiedziane. I to jeszcze dyplomatycznie

link dla NOWYCH

Koledzy uszanujcie młodośc która nie zawsze rozumie prawa i obowiązki podejdzcie z pełnym zrozumieniem, przecież przepisy są po to aby je łamać (jak kogoś nie dotyczy to mnie pewnie też) sami to robimy w codzinnym życiu i nie zwracamy sobie uwagi, a tutaj ktos nowy coś źle zrobi źle zinterpretuje obowiązki (nie przeczytał, nie doczytał nie zrozumiał - czytaj do skutku) może nagina nasze prawa, pomózmy mu w tym aby je dobrze zrozumiał, sami na początku też sie myliliśmy też pisaliśmy ponad "prawem", wiec dajcie sobie spokój i nie odpusjcie takich treści

Cytat:
A ja jestem stary....mam omege 2,5 V6 tez z 98roku ma 92 tys przebiegu i nie wiem czy jest on prawdziwy bo auto kupilem na gieldzie.

Cytat:
Jestem starym niedobrym moderatorem i mam klapki na basen

świadczy to tylko o ....
to sami wydedukujcie mi ręce opadły......

co do magazynku powinien pasować np od VW jeżeli jest tam napewno Blaupunkt, od Mercedesa bądź od Hondy.
musisz tylko dokładnie spwdzić czy napewno to Blaupunkt (Blaupunkt ma tylko jeden wzór naboi do 2001 roku)
w VW był jeszcze Philips oraz Grundig fabrycznie montowany.

pozdr

Dzieki za wszystkie opinie

Co do magazynku, nie mialem pod reka samochodu jak to pisalem dlatego wyrazilem sie tak lakoniecznie, teraz juz wiem ze jest to blaupunkt CDC-2. Sprawdzilem w ASO wczoraj i magazynek owszem sprzedadza mi oddzielnie ale za 198pln i tydzien czekania :/ A ja jutro na wakacje jade..

Podjade na wolumen (wawa) moze cos wyszukam..

Pozdrawiam wszystkich!