Trening/kręcioł/spotkanie - Imielin 22.01

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, może znowu coś podziałamy??

Jestem na tak

to dobrze, zreszta co tu dużo mówić, bedziemy działać standartowo. Spotkanie pod DATA o 10.00, na miejscu w Imielinie bedziemy okolo 10.45. Zapraszam.

No fajnie... ale dziś przejeżdżałem koło placyku i tam jest kupa śniegu i tylko jedna dróżka odgarnięta pługiem:/ Do 22 jeszcze trochę czasu, wiec może warunki tam sie zmienią, ale dziś to marnie tam wyglądało.
Też bym pojeździł z Wami, ale wtedy chyba mam skul

wstepnie jestem na tak
ale wlasnie sprzedalem autko i musze brata sie spytac czy mi pozwoli sie przejechac jego nowym nabytkiem hahaha

ja tez pewnie bede,moze namówie davida ze swoim maxi.to pośmigam chociaz na prawym(moze lewym)

Witam.
Ja się też chętnie zjawie, jeśli załatwie sobie wolne w robocie
Co prawda na letnich oponach nic pewnie nie zdziałam, ale popróbować coś można

Przyjedziemy

Mam nadzieje, że w tym tygodniu pojawi się jakas odwilż, bo inaczej cięzko może sie tam jeżdzić.

z tego co wiem to zapowiadali jeszcze wieksze mrozy...

Mnie nie bedzie bo w tym terminie mam szkole :-/

pozdro

No i zbliza sie 22... jak jest na placyku? da sie tam jezdzic?
moze koledzy z Jaworzna zabawia sie w szpiegow lodowych??
bo macie najblizej
pozdro!!

Cytat:
2006-01-19 11:10:27, HNT pisze:
No i zbliza sie 22... jak jest na placyku? da sie tam jezdzic? moze koledzy z Jaworzna zabawia sie w szpiegow lodowych?? bo macie najblizej pozdro!!

No w sumie mamy blisko... Podjedziemy dziś lub jutro, porobimy fotki żebyście sami mogli ocenić sytuację

Zdaję szpiegowską relację
Więc jest odśnieżona tylko jedna dróżka do tego budynku, gdzie siedzi ten kolo z pieskami i kawałeczek placyku przy bramie(aktualnie stoi tam naczepa)
Ja myśle, że jak się weźmiecie wszyscy z łopatami to wystarczy tylko przekopać ścieżkę i przejechać ze dwa razy autami i będzie git Z tym że to wszędzie ok 40-50cm śniegu...
Powodzenia!
Aha, nawierzchnia w tej dróżce zajebista, super śnieżek, idealny do zabawy

[ wiadomość edytowana przez: rallymati dnia 2006-01-20 16:58:27 ]

Heh no dzieki Rallimati!... hmmm... troche sporawo tego sniegu
jak myslicie panowie damy rade tam sie przekopac???
to jak, kazdy przyjezdza z łopata??
pora chyba potwierdzic kto jedzie zeby nie bylo tak ze tylko np 5 "Donkichot'ow" przyjedziez lopatami!!

Ja mam odśnieżaczke i moge wziaść, jeśli jednak placyku nie uda sie zrobic mozemy podjechać do Chełmu na te droge za Smutna Góra (około 5km od placyku) jest to 2 km mini OS (równo i bez drzew) o ile tam jakis pług zaglądnął.
Proponowalbym nawet od razu tam podjechac i zobaczyc, bo mozna by tam pojezdzic, tymbardziej, ze wiadomo, ze na placyku czeka nas sporo roboty, a tam warunki sa nieznane.

Wspomógłbym Was dodatkową parą rąk, ale niestety nie mam jak dojechać

a tak wogóle to kto przyjedzie, oprócz HNT i mnie?? Jeszcze romek pisal ze wpadnie. prosze o potwierdzenie, bo na 2 lub 3 auta odwołujemy zabawe.

Potwierdzam, że będziemy na 100%. Jakaś łopata do śniegu też się znajdzie

Ja generalnie to nie zdarzylem jeszcze nic przy aucie zrobic. Dzisiaj jak zdarze to wymienie swiece, ale jezeli sie okaze ze to cewka padla, to ja odpadam bo dzisiaj juz nigdzie nie kupie