Jak ustawić opcje w Bingo M przy silniku VR6????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam bingo w passacie vr6 i chce go sam jak najlepiej wystroić dodam że gaśnie mi jak sie rozpedze i puscze na luz co zmienić żeby tego ni był a silnik jak najlepiej pracował.Bingo ma dużo opcji do skonfigurowabia np cut off co to jest i czy eknomiczne ustawienie ma sens czy to coś do w postaci mniejszego spalania a nie tyko spatku mocy mam teraz ecocom i strcił nieco wigoru w poruwnaniu do normal

Proponuję użyć szukajki, było na ten temat wiele wątków. Dopiero jak będziesz miał jeszcze jakieś wątpliwości to zapytaj.
Co do gaśnięcia to też już co najmniej parę razy temat był wałkowany.
Naprawdę szanujcie czas innych .

mam passata vr6 na bingo m chodzi bez zażutu spalanie miasto 16 trasa 13 jazda dynamiczna cout off to jest taka opcja ,żeby obroty spadały z wysokich na małe w vr6 opcja ta może by spokojnie wyłączona passaty schodzą normalnie w ustawieniach tryb jazdy nie kombinuj ustaw normala sportowa czy ekonomiczna to pic ważne jest aby pozycja aktuatora czyli jak zrobi sobie kalibracje (nauka) była 110-130 w konfiguracje ustawiasz:typ sondy 0-1volt typ tps 0-5 volt emulacja sondy masa z sondy podłanczasz tylko jeden kabel fioletowy (to jest tylko sygnał) imaszyna musi chodzic jak masz pytania to pisz mkita15@wp.pl zajmuję się instalacjami gazowymi pozdrawim