ZLOT HRADEC KRALOVE CZ 2006...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

W zwiazku ze zbiegnieciem sie kilku tematow niezaleznych od nikogo oraz nagromadzeniem sie licznych spraw rodzinnych Ludevita zlot w Zvoleniu 2006 NIE ODBEDZIE SIE.

Nie jest to jakis chory zart z mojej strony, ale potwierdzona informacja od Ludevita, z ktorym mialem okazje porozmawiac osobiscie w pierwszy dzien swiat. Nie bedzie zadnego programu, ale nie stoi nic na przeciw temu, aby kazdy pojechal sobie prywatnie spotkac sie i pobyc we wspolnym towarzystwie.

I od tego roku zmiana powyzsza wejdzie na stale, czyli zlot w Zvoleniu odbywal sie bedzie co 2 lata. Przy coraz wiekszej ilosci spotkan nie bedzie to wiekszym utrudnieniem, a wrecz chyba przeciewnie - zmobilizuje niektorych do pojechania na zlot raz na dwa lata.

Pozdrawiam
Zuraw

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2006-05-26 10:10:58 ]

chyba cie pogielo zuraw a ja akurat sie nastawialem na tegoroczny zvolen.... ale liipa

No niestety nie jestes jedyny, ktory szykowal sie na zlot...

ja może w przyszłym roku sie wybiore w końcu bo już mnie krew zalewa że przez tyle lat nie mogłem tam dotrzeć

Też się nastawiałem na wyjazd już maluszkiem do Zvolenia w 2006 roku. W 2005 było tak super, że aż się bałem nie wybrać

a nie mozna zorganizowac tej imprezy bez ludevita? tzn poprostu przyjechac?

Można, żuraw napisał, że można "prywatnie" pojechać i zorganizować "nasz" Zvolen. Ja jestem na TAK.

ah w tym roku mieli wszyscy jechać a tu klops...ale niefart Jak zlot jest nikt nie jedzie, a jak nie ma to wszyscy jadą

no spoko tylko zeby ludevit napisal ze zlot jest tylko ze tym razem na wlasna reke, bo tak to nikt nie przyjedzie

Od razu powiem, ze nie napisze tak...

A zlot na Węgrzech ?

Bedzie, ale jeszcze nie wiadomo gdzie i kiedy. Napewno napisze jak bede wiedzial.

Super, dzięki.

No to teraz jest szansa zorganizować coś w polsce i zaprosić słowaków węgrów niemców i co tam jeszcze latam malcami ja bym proponował coś w okolicach Bielko-Białej no i co najwazniejsze w dogodnym terminie ( połowa lipca). Kto by sie zdobył na odwage podjąc takie przedsięwzięcie??

Jest już taka propozycja zrobienia czegoś w B-B( propozycja ). Zresztą ja osobiście zapraszam na Ogólnopolski Zlot 126p ŁÓDŹ 2006.

moze sosina

Ty Żuraw napisz coś więcej bo to straszna kicha jest kurde nie można tak sobie poprostu niezrobić takiego zlotu co roku jest ponad 250aut a tu nagle ni stad ni zowąd nie ma zlotu co za problem, odnośnie bielska to mamy tu spoko błonia tu sie odbywaja takie imprezy fajne miejsce do wystawienia wozów obok kemping tez bardzo fajny z domkami i miejscem na namioty generalnie super miejsce odbywa tu sie cos takiego jak operacja poludnie w sierpniu chyba organizowana przez Jeep Klub Bielsko Biała ale naprawde wątpię w to aby udało się przejąć całą społeczność ze zwolena chyba ze z pomoca ludewita jeśli on by wszystkim dal znac ze tegoroczny zlot zwolen jest organizowany w Bielsku to moze tak z organizacja nie byloby najgorzej jest tu pelno chlopakow z terytorium wykazali by sie ja tez tam cosbym mogl pomoc ale na prawde nie wiem czy by to wyszlo...

Mam takie pytanie.
Jest zlot Terytorium w łodzi bodajrze ..
Z tego co widziałe mto sporo malców sie tam pojawia może by tak w tym roku zrobić zlot zamiast w Zwoleniu to w łodzi napewno znalazłoby sie miejsce na kemping itp - sam z chęcia bym wpadł na impreze - blisko.

Witam!

To ja mam zamiar podjąć się zrobienia zlotu w Bielsku Zlot byłby początkiem czerwca ponieważ w sierpniu jest już ogólnopolski w Łodzi. Więcej informacji jest na forum terytorium (link podał Moch ). Będę Was jeszcze informował na bieżąco co i jak! Kaza zawsze można spróbować Odezwe się do ciebie, mam troche inne plany ale chętnie posłucham twoich propozycji! A poza tym większą grupą zdziałamy więcej

A kto by przyjechał wogóle na taki zlot???

pzdr

ja sie boje ze jak bedzie w bielsku, to jednak na troszke mniejsza skale niz zvolen.... wiekszosci sie poprostu nie bedzie chcialo jechac, ludevit ma juz renome... no chyba ze faktycznie obejmie patronat tej imprezie gdziekolwiek sie ona bedzie odbywala...