| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-06-30 23:38:52 Hej
Jak zapewne, co niektórzy na ostatnim LOB Party zauważyli moją oszpeconą bestyję
Tego zuchwałego czynu dokonał młodociany blokers, totalna menta społeczna
Zamieszczam to z jednego powodu, byście w podobnych sytuacjach nie poddawali się i nie pozostawali bez reakcji. Zgłaszajcie takie przypadki na policję, nękajcie ich, a sprawa w końcu ruszy z prostego powodu: Po dwóch umorzeniach z braku wykrycia sprawcy, sprawę przejmuje prokuratura i sprawa traktowana jest jako przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego, a to całkiem inna bajka. W moim przypadku miałem też pod górkę, ale się nie poddawałem i powiedziałem sobie, ze w końcu gnoja udupię. Efekt poniżej: Teraz śpię spokojnie, bo samochodu „pilnuje” właśnie ten blokers. Zaznaczyłem mu, że jeśli zauważę na samochodzie chodźby draśnięcie to "pierdel" go nie ominie. Nie pękajcie przed takimi gnojami, mocni są jedynie w gębie. Edit: literówka [ wiadomość edytowana przez: mayster dnia 2006-07-01 09:11:10 ] |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2006-06-30 23:48:25
Ja się teraz ciągam z gościem z allegro, który próbuje mnie przekręcić na ponad tysiaka. Też się nie poddam ![]() |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-06-30 23:59:56 Zajefane Gratuluje wytrwalosci i konsekwencji.
Ja bym strzelal w kolana..... |
profil-usunięty | 2006-07-01 00:09:38 Szacuken ![]() |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-07-01 01:07:42
chyba mialo byc "Szacun" |
profil-usunięty | 2006-07-01 08:29:36
Nic podobnego "szacuken" jest dobrze |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2006-07-01 11:36:09 mayster a jak dopadles i ile ma lat ten gnojek
No co za pedal, mial jakies powody ? |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2006-07-01 11:48:59 Maystrowi jak zwykle gratuluję wytrwałości i konsewkwencji
i Miklo życzę tego samego. Różnej masci naciagacze (osoby prywatne i wielkie molochy) liczą właśnie na to, że pokrzywdzonemu nie bedzie sie chciało pakować w takie kłopotliwe sprawy jak dochodzenie swoich praw. Powodzenia
|
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-01 13:04:37 kurestwo w naszym kraju sie niestety rozwija
ale przynajmniej dobrze że jeszcze ktoś stawia mu czoła powodzenia ![]() |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-07-01 15:25:54
Hej Wcale nie dopadłem, wiedziałem, że to on, choć dowodów nie miałem. Po dwukrotnym umorzeniu, nadzór nad sprawą przejęła prokuratura i występowała jako oskarżyciel publiczny. Policja w tym wypadku zżyma się by nie podpaść i wykazać się. Wiadomymi tylko sobie sposobami doprowadzili do tego, że gnój się przyznał i w myśl art. 335 kpk dobrowolnie poddał się karze. Sprawca ma 19 lat, a przyczyny owych zdarzeń, (bo nie był to jedyny przypadek) doszukiwać się trzeba w odtrąceniu go przez środowisko, a pewnie dodatkowo to, że nie polubiłem go i to, że Omegą jeździł mój syn ( jego rówieśnik), co z pewnością solą w oku mu też było. Co tu dużo pisać, cała rodzina jest patologiczna. To typowy blokers, jakich wszędzie pełno, bezrobotny, bez zawodu i wykształcenia oraz perspektyw na dalsze życie. P.S. Dzięki Wszystkim za poparcie i słowa uznania ![]() |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-02 08:00:48
na własnej skórze przerabiałem taką pomoc uwierz mi nie warto.......... najpierw człowieka wyciągasz z bagna , podajesz mu ręke a póżniej nie wiadomo kiedy jak tylko bedzie miał okazje to napluje ci w twarz.....
takie prawo tego świata . jeden zbiera puszki , drugi daje w żyłe a trzeci ma zupełnie inne plany na życie.... tak już jest...... |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2006-07-02 12:58:49 7gsi chyba raczej taką pomoc proponuje
|
7gsi LOB MEMBER wieś | 2006-07-03 23:18:06
PS. Mayster: respect
sam w podobnej - jak sądzę - sytuacji odpuściłem przy rozprawie, gdzie straciłem w sądzie pół cennego dnia a sprawca-gamoń oczywiście się nie stawił... eh. |
vredas LOB SYMPATYK Omega B Gdynia | 2006-07-04 09:47:03 Sorki wtrącę swoje trzy grosze, niestety wszęzdzie znajduje sie ludzi którzy albo zazdroszcza, twojego statusu społecznego (czytaj furki jaka jest omcia reszta to tylko dodatki), lub w celach sportowych udowodnic w grupie takich jak on, że jest się równiacha. Cóz przykładów mozna mnozyc. 7qsi rozumiem ciebie ale wydaje mi sie ze to sie nie uda co widac po przykładzie fomin. Sam miałem podobny przykład mieszkałem kiedys na pewnej dzielnicy w Gdyni i notorycznie ktos kradł radia, widac było, że raczej nie jest zadnym fachowcem gdyz zawsze coś uszkodził a to szybe a to tapicerkę czy wreszcie wyciągając radio które juz nie nadawało sie do niczego. Złapalismy gnoja i niepisanym prawem dzielnicy dostał łomot on i jego koledzy gdyz okazało sie że to była banda młodych gówniarzy i to w dodatku odemnie z bloku. I cóz skończyły sie kradzieże i uszkodzenia samochodów. Wiem że to też nie jest wyjscie ale co robic? Pozdrawiam wszystkich i zycze miłych wakacji do zobaczenia na mazurskich drogach narka. |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2006-07-04 11:38:11 o Jezu...
sorki, napiszę chyba dużymi literami
mam gdzieś życiowe problemy debila rujnującego mój samochód / inne mienie. Raz gnoja dorwałem - policja i system się nie sprawdził. Jak teraz dorwę - łomot i basta. mój post z 02.07.2006 w zamierzeniu był ironicznym, zjadliwym sarkazmem, nieudolnie spuentowanym nutką hardcore'u z posta Vino. sorki Mayster za zaśmiecanie wątku ![]() |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-07-04 13:08:10
To tego ktos nie zrozumial ??? |