| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mandi77 Kętrzyn | 2006-09-08 13:56:47 W aucie mam silnik diesela cb radio jest podlaczone pod zasilanie radio odtwarzacza.Radio to MIDLAND ALAN 100+ i antena na magnes tez tej samej firmy.Radio moze nie jest najlepsze ale moze jest jakas szansa? |
MacTB CB FORUM nadajnik S60 i CBR600 Warszawa | 2006-09-08 14:48:49 Niestety przy tym radiu szanse są mizerne i nie warto się w to bawić. Też zaczynałem od tego radia i była tragedia, słyszałem w głośniku wszystko, silnik wyprzedzanej ciężarówki, nie wspominając o swoim własnym, wszystkie wycieraczki, szyby elektryczne. Po zmianie na kolejno różne inne radia ten problem został zniwelowany praktycznie do minimum...
Jedyna propozycja to sprzedać to co masz i kupić coś porządniejszego. Ja tak zrobiłem i mimo straty paru złotych nie żałuję. Więcej nerwów będzie Cię kosztowało męczenie się z tym niż warte te kilkadziesiąt zł w plecy. A nawet nie musisz być dużo stratny, ja Alana 100+ sprzedałem za niecałe 200 zł, a używanego Unidena 510 za dokładnie 199 zł. Pomijam że w między czasie miałem jeszcze inne radia, więc w sumie utopiłem w tym większą kwotę, ale było warto choćby potestować Zresztą jedno radio mi zostało i czeka na bazę Konkludując: ucz się na cudzych błędach i doświadczeniach i zmieniaj swój zestaw choćby na najlepszy z najtańszych: Uniden 510 + antena Hustler IC100 Warto. |
czajasu brodnica | 2006-09-08 14:50:20 Witam
Masz moze wzmacniacz i jakas tube(nie do CB tylko do odtwatzacza)?? Moj brachol mial tube ze wzmacniaczem i tez mial szumy jak cholera. Po wymontowaniu w/w "zestawu" zadnych szumow nie ma |
mandi77 Kętrzyn | 2006-09-08 15:23:20 Mialem kiedys tuba ale teraz pozostala mi tylko koncowka mocy |