Kto z okolic Raciborza... no i jeszcze gdzie tu dobry sklep

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z Klubu Espero jest z okolic Raciborza
I jeszcze jedno pytanko : Czy w oklicach Raciborza jest jakiś dobry sklep z akcesoriami tuningowymi do espero oraz częściami do tego samochodu??

[ wiadomość edytowana przez: pawel_zal dnia 2006-07-07 19:22:20 ]

Wnisokuję, że jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem ( tak jak ja )
Dobra rada - nie kupuj żadnych naklejek na wlew paliwa ani pytuni na wydech i tym podobnych tylko zainwestuj w dobry stan techniczny ( nawet do przesady ) - to auto da Ci wtedy dużo przyjemności z jazdy i posłuży bardzo długo

Cytat:
2006-07-07 19:41:59, DeeJay pisze:
Wnisokuję, że jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem ( tak jak ja ) Dobra rada - nie kupuj żadnych naklejek na wlew paliwa ani pytuni na wydech i tym podobnych tylko zainwestuj w dobry stan techniczny ( nawet do przesady ) - to auto da Ci wtedy dużo przyjemności z jazdy i posłuży bardzo długo

Pytalem o cos innego

Giełda gliwice a tak na powaznie, co chcesz z "tjóninkowych" gadżetów do espero?? Mechaniczne sprawy to szukaj w sklepach z czesciami Opla. chyba ze masz 1.5 to odpada ci silnik. reszta podzespołów (zawieszenie hamulce) to opel

Cytat:
2006-07-07 23:03:03, Czarek_Rej pisze:
Giełda gliwice a tak na powaznie, co chcesz z "tjóninkowych" gadżetów do espero?? Mechaniczne sprawy to szukaj w sklepach z czesciami Opla. chyba ze masz 1.5 to odpada ci silnik. reszta podzespołów (zawieszenie hamulce) to opel

Chodzi mi o cos z gadżetów optycznych do espero?

spojlery?? conajwyzej na klape.... reszte dostaniesz u Jedrasika w Łodzi. Ale jak chcesz robic ospojlerowanie to doprowadz lakier do perfekcji, ładne koła itd. Reszta przeróbek optycznych to własna działalnosc i kombinatoryka.

Cytat:
2006-07-07 23:19:16, Czarek_Rej pisze:
spojlery?? conajwyzej na klape.... reszte dostaniesz u Jedrasika w Łodzi. Ale jak chcesz robic ospojlerowanie to doprowadz lakier do perfekcji, ładne koła itd. Reszta przeróbek optycznych to własna działalnosc i kombinatoryka.

Odczep siem Czaruś od Kolegi...może chce być "sławny inaczej"...jak Johny z Myszkowa

Cytat:
2006-07-08 00:05:59, bogdan1 pisze:
Odczep siem Czaruś od Kolegi...może chce być "sławny inaczej"...jak Johny z Myszkowa

Sławny inaczej nic podobnego????
Ja poprostu grzecznie pytam

A Pan Johny z Myszkowa dlaczego sławny inaczej?????????????????

Cytat:
2006-07-08 00:15:51, pawel_zal pisze:
"... A Pan Johny z Myszkowa dlaczego sławny inaczej?...."

hmmm...jakby to powiedzieć ?? ...ma swoiście INNE poczucie "estetyki tjuningowej" ....dla mnie masakra ...i MNUSTFO niepotrzebnie wywalonej KASY

Nikt się nie kwapi coby sypać Ci poradami na ten temat bo... przerabialiśmy ten temat wielokrotnie...przy espero należy się 50 razy zastanowić zanim raz coś zrobisz z "tjuninga"...zepsuć to minuta...zrobić coś ładnie ...całe miesiące.

Tak czy inaczej życzymy powodzenia

[quote]
2006-07-07 19:41:59, DeeJay pisze:
Wnisokuję, że jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem ( tak jak ja )
[quote]
Ale se dopisujesz .Ludzie nie żyją tak długo

ja mam 20 lat kto jest mlodszy ode mnie ?? no moze esperynek ale ktos jeszcze?

Ja jestem mlodszy

Cytat:
2006-07-10 07:46:55, pawel_zal pisze:
Ja jestem mlodszy

Z góry przepraszam za podtrzymanie OT (Panowie!-temat wątku jest "nieco" inny )

Przestańcie sie fantować ....Najmłodszy w Klubie jest młody Kuba Rabbit....nie macie najmniejszych szans !

Cytat:
2006-07-10 09:53:54, bogdan1 pisze:
Z góry przepraszam za podtrzymanie OT (Panowie!-temat wątku jest "nieco" inny ) Przestańcie sie fantować ....Najmłodszy w Klubie jest młody Kuba Rabbit....nie macie najmniejszych szans !

A tak a ile ma lat?

(temat wątku jest troche inny )

Kuba Rabbit wczoraj skończył 2 tygodnie .I kto go przelicytuje
I specjalnie dla niego został dokonany tjóning samochodu w postaci osobistego super fotela z pięciopuntowymi pasami bezpieczeństwa i daszkiem przeciwsłonecznym umieszczonego pośrodku tylnej kanapy

[ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2006-07-10 14:49:39 ]

Widze że nie ma tu nikogo z okolic Raciborza