Czy zderzak przod bez pianki moze byc?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy za slabe?
zderzak

ja mam podobny też bez pianki na razie jest ok mam jedno pęknięcie , ale to moja wina bo za blisko krawężnika podjechałem

Pomyślcie przez chwilkę.........

Jeśli (odpukać!!!!!!) w trakcie hamowania zabraknie Wam powiedzmy 5cm a będziecie mieli oryginalny zderzak z pianką to będzie zderzaczek do wymiany ewentualne klejenia.

Jesli założysz podróbke bez pianki i również zabraknie 5cm to do wymiany będziesz miał zderzak, atrapę chłodnicy, dwie lampy i maskę (i oby jeszcze błotników nie pogięło).

NIE POLECAM !!!!!!!!!

można zalać pianką montażową. Ażeby sie nie kruszyła to zamalować ją warstwą grubą farby jakiejś żeby nie parciała. Zawsze to coś.

A co powiecie na taki?

zderzak laminat kombi

są też przody, moim zdaniem włókno jest lepsze bo łatwiej je kleić, ponadto są barwniki do żywicy i można w ogóle uniknać lakierowania.

Nie wystarczy wypełnić pianką budowlaną i potem obciąć?

no wlasnie, dzis mi zabraklo te 5 cm i pooommm... moze lepiej kupic z pianka... ale te 300zl.... co za bol...

Kup Wylacznie z pianka. Tam sa metalowe wzmocnienia zalane. Docenisz roznice zima. Albo przy spotkaniach z innymi uzytkownikami drogi. Sarenki albo zajace.
Spotkanie z zajaczkiem kosztowalo mnie zderzak bez pianki, chlodnice i pare innych drobiazgow. Zderzak z pianka przetrzymal spotkanie z jelonkiem. Lekkie szpachlowanie bylo potrzebne tylko.

prosze o rade czy ten bedzie ok? (pianka jest)
zderzak z pianka

kupiłem z tej firmy zderzaczek co prawda bez pianki... ale przynajmniej dobrze leży, bo straszyli że z podróbkami różnie...
zobaczymy co w zimie