Klocki&Tarcze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie jaksiej firmy kupic ?? silnik 1.3 91 r. bez ABSu (nie wentylowane)

up!! ????

Up up up - a moze zamiast tego wyszukiwarka i archiwum?

Spytnij u kolegi Slawasa1-ma dobre ceny i podpowie Ci firmę.

Tarcze brembo klocki lucas... bardzo bardzo fajny zestaw!!!
I niedrogi! (nie grzaly sie, nie piszczaly) po ....kilku miesiacach zero zuzycia! (no moze minimalne)

no wlasnie zastanawiam sie miedzy Brembo a ATE

osobiście jeśli mogę już podpowiedzieć to ATE zamiast brembo /ostatnio brembo troche się popsuło/

poza tym naprawdę dobry jest LUCAS

mialem ATE wraz z klockami ATE jeszcze w orionku , nie wiem , moze tak trafilem bo tez kierowalem sie opiniami innych , ale po kilku tysiacach zegarek sam mi spadal z reki przy hamowaniu , nic nie pomagalo , nawet dwukrotne toczenie . i uprzedze , nie wjechalem w kaluze . po tej przygodzie kupilem Japan Cars tarcze i klocki ... nie pamietam nazwy - luksus poprostu ! a i kaluz juz nie omijalem

widzisz Mad, to tak jak mss mówi że mu powery przy klockach ATE piszczą - a większość ludzi jest zadowolona

nie wiem od czego to zależy, może od konkretnej części która nie odpowiada standartom, może kwestia leży w jakiej wadzie np piasty

faktem jednak jest że ATE, lucas, brembo to produkty z najwyższej półki

Cytat:
2006-07-04 10:41:02, slawas1 pisze:
widzisz Mad, to tak jak mss mówi że mu powery przy klockach ATE piszczą - a większość ludzi jest zadowolona nie wiem od czego to zależy, może od konkretnej części która nie odpowiada standartom, może kwestia leży w jakiej wadzie np piasty faktem jednak jest że ATE, lucas, brembo to produkty z najwyższej półki

wiem o tym ze to generalnie spoko producenci , poprostu mialem pewnie z partii niesezonowanego materialu i do tego obrabianego przez pijanego moldawianina
fakt faktem ze juz sie zrazilem , do tego jak pozniej drązylem temat to bylo mnostwo reklamacji na tarcze wlasnie ATE , moze ktos tylko cechy nabil w garazu a pudelka na ksero odbil .

Ja jeżdżę na komplecie Jurida i absolutnie nie narzekam, a za trwałość klocków to mogę wystawić bardzo wysoką notę. Tyle że mam z wyższej serii nie z tej podstawowej

A co sadzicie o zestawie Delphi Lockheed? lub BRP? -tarcze wentylowane + klocki

LOCKHEED

Znacie moze ceny tych markowych Lukasa i innych?

tarcze:
brembo - 140zł za parę
lucas - 145zł za parę
ate - 195zł za parę

Cytat:
2006-07-04 09:55:35, slawas1 pisze:
osobiście jeśli mogę już podpowiedzieć to ATE zamiast brembo /ostatnio brembo troche się popsuło/ poza tym naprawdę dobry jest LUCAS

i po Lucasie mozesz codziennie felgi pucować

Cytat:
2006-07-04 20:55:47, Horhe pisze:
i po Lucasie mozesz codziennie felgi pucować

tz. co miales na mysli

Cytat:
2006-07-05 07:51:27, DarkoZ pisze:
tz. co miales na mysli

Pewnie to, że pylą jak cholera.

każde pylą - to chyba normalne

Cytat:
2006-07-05 09:56:19, slawas1 pisze:
każde pylą - to chyba normalne

ale te wybitnie, popsuł sie Lucas ostatnio ot co...

Cytat:
2006-07-05 11:53:24, Horhe pisze:
ale te wybitnie, popsuł sie Lucas ostatnio ot co...

hmm, popsuł się bo pyli i się ściera??

dla ciebie dobry klocek to taki co jest twardy jak kamień, nie pyli, nie zużywa się - tylko zdziera tarczę jak popieprzony??

Slawas, Lucas chyba coś zmienił w procesie produkcji ponieważ kiedyś do poprzedniego autka kupiłem klocki Lucas'a. Po roku okazało się, że i owszem, mało sie zużyły. Za to w tarczach już prawie miałem dziury jak w serze