[s] rozne- Eco-Cars

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
zapraszam na aukcje firmy Eco-Cars zajmujacej sie recyklingiem pojazdow... watek ten bede odswiezal po kazdorazowej aktualizacji na allegro.
pozdrawiam

Zapraszam do licytacji...

>>>A U KC J E<<<

[ wiadomość edytowana przez: stachu_poznan dnia 2006-06-11 13:05:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: stachu_poznan dnia 2006-06-11 23:11:17 ]

Polecam!!! Stachu mi wybrał super sprzęgiełko do mojej furki...

Stachu a ty masz coś wspólnego z tą firmą?

Mam...

stachui a gaznika bez luzow do 126p byscie nie mieli>? :>

qrde gazniki to mlotkiem tam traktuja... rzadko sie zdarza w dobrym stanie,no i odkrecony, a nie odbity...
ale rozrzady, sprzegla, ogolnie blachowa (drzwi, maski, klapy), fele z oponami, szyby, tapicera takie pierdy sa...
skrzynie jak sie zapomna to palnikiem po polosiach... tak ze ciezko czasami z czesciami, bo nie pieprza sie z demontarzem...
pzdrv

[ wiadomość edytowana przez: stachu_poznan dnia 2006-06-13 22:02:18 ]

odswierzam, takie gadzety dzis przyjechaly, zainteresowanych prosilbym raczej o pospiech bo jutro moze tego juz nie byc... ze wzgledu na szybki demontaz palnikiem ...

podsufitka, siega na cale nadkola wewnetrzne, wszystkie slupki, przednie,tylne, kolor brazowy, tak jak maluch... cena do uzgodnienia, byle by mi sie chcialo to wyciagac

lotniki, jakkby ktos chcial, do wyprania, stan BDB, sprezyny w calosci, obicia takze... cena 20zl / sztuka

łamacze karku ,łupinki czy jak to nazywacie z dosyc ciekawym obiciem, kanapa tez sie znajdzie najprawdopodobniej 15zl/szt stan ok

deska z kapliczka, do 130km/h wraz z calym obiciem, przelacznikami i radiem cena 30zl

nakladka na tylny zamek, stan dobry, po przepolerowaniu IGLA cena hmm zaproponuj...

pzdrv

Sorry za OT - ładna ta podsufitka i taka chyba niezbyt popularna?

łup

>>>A U KC J E<<<

Ile za rozrusznik do zastavy?

ile dasz...

Cytat:
2006-07-03 21:12:31, stachu_poznan pisze:
nakladka na tylny zamek, stan dobry, po przepolerowaniu IGLA cena hmm zaproponuj... pzdrv

40 za cały zamek ??

Cytat:
2006-07-09 21:34:57, stachu_poznan pisze:
ile dasz...

20

za 20 to nieuda mi sie zalatwic, wiecej dostana, jak oddadza na regeneracje...

-> pavlus , niestety sprzedalem odrazu...

Cytat:
2006-07-10 09:17:29, stachu_poznan pisze:
za 20 to nieuda mi sie zalatwic, wiecej dostana, jak oddadza na regeneracje... -> pavlus , niestety sprzedalem odrazu...

a ile dostaną jak dadzą na regeneracje

jest jeszcze ta posufitka?

z elementow ktore pokazalem wyzej/nizej nic juz nie zostalo...
->rosck nie ma pojecia ile dostaja, rozrusznik okolo 40zl...

to ja mam prosbe, jakby sie wam trafila ladna podsufitka do malucha, zachodzaca na slupki to ja ja wezme