witam, jak napisałem w temacie nie działa mi elektryczna regulacja lewego lusterka (prawe działa super), proszę o pomoc w ustaleniu usterki - Omegę mam od niedzieli tj. 02.07.2006r. Kupiona od niemca (jedyny właściciel) wszystko jest super, działa świetnie, czyściutka, przeglądy etc. - jednak to lusterko mnie martwi. Na Omegę przesiadłem się z Seicento więc i tak jestem w siódmym niebie. Drogą dedukcji wymyśliłem sobie, że skoro prawe działa to raczej bezpieczniki i przekaźniki powinny być ok, stawiam na silniczek - jednak prosze o opinię (liczę, że ktoś się spotkał już z podobnym problelem). A jeżeli to jest silniczek to namiar gdzie mogę dostać taki za rozsądną cenę oraz poradę jak go samodzielnie wymienić

)). Dziękuję za szybką pomoc - pozdrawiam klubowiczów (naprawdę jestem pod wrażeniem stronki - kopalnia informacji).
Acha przepraszam ale nie wiem czy zamieściłem posta we właściwym miejscu - prosze wyrozumiałego admina o przeniesienie go tam gdzie trzeba - sorki i dzięki
I jeszcze jedna gorąca sprawa - napiszcie mi proszę o co chodzi z alarmem w Omedze - naciskam zamykanie na pilocie raz - słyszę ryglowanie zamków po czym aaby auaktywnić alarm w ciągu 10'ciu sekund naciskam poraz drugi i słyszę jakby ryglowanie ale dużo cichsze - jednak alarm nie działa tj. zamykam się od środka i żadnych czujek nieuaktywniam, nic nie wyje - o co chodzi ?? - czy możliwe aby było tylko jakieś mechaniczne zabezpieczenie ??
Jak napisałem autko mam bardzo krótko i wszystko to dla mnie jest duża nowość. Dziękuję za odpowiedź.
[ wiadomość edytowana przez: pitkatowice dnia 2006-07-06 10:16:56 ]