Jakaś porada na szybko --> przekladnia kier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sytuacja wyglada tak.. mam do odbioru na poczcie sliczna nowa przekladnie ..tyl;ko zamontowac , jedyny problem ze kosztuje ona jakies 520zl. ..w samochodzie jest pzrekladnia skopana za ktora dostane zwrot 400zl.... nie mam na wylozenie, ale to nie jest moj glowny problem....

Co by mozna zrobic zeby przekladnia tak nie WYŁA jak skrecam... dzis zauwazylem ze jest gflosniejsza niz uklad wydechowy(a to juz cos). Dodanie plynu nie wiele poprawia gdyz plyn strace w jakies 2 dni (tak cieknie) ... moze cos tam wlac innego ??
jakies pomysly ??

Cytat:
2006-07-06 15:27:41, p_s_y_c_h_o pisze:
sytuacja wyglada tak.. mam do odbioru na poczcie sliczna nowa przekladnie ..tyl;ko zamontowac , jedyny problem ze kosztuje ona jakies 520zl. ..w samochodzie jest pzrekladnia skopana za ktora dostane zwrot 400zl.... nie mam na wylozenie, ale to nie jest moj glowny problem.... Co by mozna zrobic zeby przekladnia tak nie WYŁA jak skrecam... dzis zauwazylem ze jest gflosniejsza niz uklad wydechowy(a to juz cos). Dodanie plynu nie wiele poprawia gdyz plyn strace w jakies 2 dni (tak cieknie) ... moze cos tam wlac innego ?? jakies pomysly ??

obawiam się że to wyje pompa wspomagania a nie przekładnia

znaczy ze jak.... do wymiany przekladni doliczyc musze pompe ?? badz mily i nie mow mi ze kolejne koszty mnie czekaja

nię będę tak miły i nie powiem że nie czekają cię dodatkowe koszty

a po polskiemu - na 99% pompa do wymiany - jeśli to ona faktycznie hałasuje