Kierowcy bez prawka na 126p.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakbym goscia dorwal na ulicy to chyba bym zaj.....bal

>>>klik<<<

pterock nie wszedzie są normalni ludzie
np. na przykład wjechał mi w sbote jakis łysy gn... i zaczął mnie obrazac ze jedze Malucheam a on BMW (heh tylko BMW było zony) wiec potrochu "koledzy" z tamego forum maja racje ze wielu debili ma prawka, ale koles z tego co czytam to jest niezły szajbus i n ie zyczy sie zle ale powinni go niebiescy zgarnac i zarekwirowac samochód..

Widze że to forum jest opanowane przez gimnazjum.
Ps. Nie obrażając pożądnych ludzi to ten Łańcut to wielka dziura skoro nie ma tam policji

on pewnie nawet nie jest z łancuta tylko z jakiejs wiochy i jezdzi po polach z burakami. owszem traktorem moze sie poruszac lepiej od nas

no i wywalili watek wpizu
EDIT: przeniesli

klik

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-07-18 00:38:00 ]

nic nie wywalili poza kilkoma postami

Na jakikolwiek, byle sie dało czytać
Normalnie wystarczyłoby gdybyś zarzucił mi na mejla ale jeszcze nie opanowałem systemu po tajemniczym kreszu .

Widze że nie mamy po co jechać do Łańcuta
dziecko neostrady tak pisze
"boli.... ja bym chaial zeby wpadli do lancuta to ich bedzie bolec PACZESNIAKI !!!!! "

[ wiadomość edytowana przez: Yanec dnia 2006-07-18 00:48:15 ]

Cytat:
2006-07-18 00:41:20, Yanec pisze:
Widze że nie mamy po co jechać do Łańcuta dziecko neostrady tak pisze "boli.... ja bym chaial zeby wpadli do lancuta to ich bedzie bolec PACZESNIAKI !!!!! " [ wiadomość edytowana przez: Yanec dnia 2006-07-18 00:48:15 ]

OO świetna sprawa przyda mi sie wakacyjny sparing bo akurat mamy przestuj w treningach Ja bym się z chęcią przejechał

pomyślcie sobie ze swego czasu jeszcze gówarzeria po mnie jechala na tym forum jak sie odważylem kogos za takie brednie zje...ć. No ale wtedy niemialem jeszcze moda - a teraz takich delikwentów można bardzo szybko uspokoić

O ja pier....., i debile się jeszcze chwala tym. Mistrzowie kierownicy psiakrew.
Ja mam prawko ponad 15 lat, za kółkiem machnięte wprawdzie niedużo bo jakieś 200 tys ale wcale nie uważam się za mega drivera. Ot, jeżdzę spokojnie, bezpiecznie ale widać okazuje się że jak ktos jedzie zgodnie z przepisami to juz łamaga. Bo CHłOPAKI z Łańcuta sa the best.
Szkoda że żaden z tych debili nie zdaje sobie sprawy że jak spowoduje jakis wypadek to swoim OC może sobie tyłek podetrzeć. Bo żaden ubezpieczyciel nie będzie go respektował jeżeli kierowca nie ma uprawnień do kierowania pojazdem.
I niech no taki idiota kogos zrobi kaleką to do końca życia się nie wypłaci. Bo ale jak ktos nie ma mózgu to i ciężko wymagać żeby na coś takiego wpadł.

To może zrobimy spota w Łańcucie i zaprosimy kolegę frajera ??