MotoNews.pl

Uniden 520+Hustler czy Intek 490M +Hustler???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie- nie wiem który zestaw wybrać UNIDEN 520 czy INTEK 490M. Błagam niech ktoś mi pomoże!!!!! Z góry dziękuję

Bez zastanowienia sie bierz Unidena 520

no tak ale UNIDEN nie ma multisystemu.....

Jeśli masz zamiar używać radia nie tylko w Polsce ale i za granicą, a zdaje się, że masz taki zamiar, to z tych dwóch lepszym wyborem będzie Intek.

Tylko President-y zdaja egzaminy , ew. starsze modele Alana. W nic innego ja osobiscie ci nie polece, na szczescie !

Dzięki panowie ale też ma dla mnie znaczenie cena. President o którym wspominacie sprawia wrażenie radia w miarę profesjonalnego i też nie mało kosztuje. ( to że mieszkam w niemczech nie znaczy że mam pieniądze- jak bym je miał to bym mieszkał w OJCZYŹNIE). Radia będę używał generalnie do nasłuchu. Zastanawiam się mocno nad Intekiem bo ma sporo funkcji i filtry tylko pytanie JAK TO FUNKCJONUJE W PRAKTYCE!!!! Na forach nie ma zbyt dużo o tym radiu. Bardzo mi zależy na opinii posiadaczy. A radio muszę kupić bo trochę się punktów nazbierało

Ja jako posiadacz starszego Inteka polecę Ci to radio jako sprzęt o dobrym stosunku ceny do możliwości.
Nie jest to President, wiadomo, cudów nie ma, cena musi znajdować odbicie w walorach i ogólnie pojętej jakości radia, ale moim zdaniem Inteki warte są zainteresowania.
Ale uprzedzam, że swoją opinię wygłaszam jedynie na podstawie obcowania z jednym konkretnym modelem. Nie zawiodłem się na tym sprzęcie, ma pewne minusy, ale w tej cenie uważam że było warto i nie żałuję zakupu. Powtórzę to co już kiedyś o Inteku pisałem: nie jest to firma krzak i sądzę, że raczej idzie do przodu niż się cofa, więc skoro mój Intek jest niezłym radiem to nowsze modele na pewno nie są gorsze.
Uważam, że Intek to niezła propozycja dla osób z nieco cieńszym portfelem.