IMPREZA TYCHY - FILMIKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witanko wszytskim...

Dzisiaj na Tychach jest imprezka... przejazdy na torze FIAT'a - "AutoDrom" oraz na parkingu pod TESCO i pod Halami targowymi w Tychach...

Wlasnie jestem na świeżo z przejazdu na autodromie wiec daje filmniki

Potem prawdopodobnie bedzie tego wiecej... byc moze pare fotek... kilak ladnych maluszkow stalo, kilka startowalo...

Na jednym z fimikow widac naszego forumowego czloiwieczka Max_psg, w bialym maluszku z niebieskiem paskiem po boku i z czarna klapa przednia

FILMIKI:
Filmik
Filmik1
Filmik2
Filmik3
Filmik4
Filmik5

Mam trochę zdjęć z pierwszego przejazdu autodromu, jutro powinny się pojawić na rajdy.org
Pozdr.

Cytat:
Filmik Filmik1 Filmik2 Filmik3 Filmik4 Filmik5

Nie ma czegos lepszego od tego servera, nic nie moge z niego sciagac.

Cytat:
Na jednym z fimikow widac naszego forumowego czloiwieczka Max_psg, w bialym maluszku z niebieskiem paskiem po boku i z czarna klapa przednia

taaa, a drugim członkiem załogi u MAXA jest mój etatowy pilot- Adam- w zastępstwie
szkoda że mieli poważną awarie zawieszenia na placu targowym...

Cytat:
2006-05-21 16:55:49, HNT pisze:
taaa, a drugim członkiem załogi u MAXA jest mój etatowy pilot- Adam- w zastępstwie szkoda że mieli poważną awarie zawieszenia na placu targowym...

No, szanownego Pana tez widzialem, stalismy niemal obok siebie...

Co do servera, to poszukam potem cos lepszego... Narazie tylko to mam

Tam jak nacisniesz free download na dole to trzeba poczekac 15 sekund az takie odliczanie przeleci potem da sie sciagnac...

- "Jak się jechało ???"
- "Szybko ale krótko !!!"

Co w skrócie znaczy, że w najbliższym czasie nie postartuje...

[ wiadomość edytowana przez: Max_psg dnia 2006-05-21 17:50:05 ]

kurcze dwa ostatnie filmiki sa najlepsza najbardziej efektowne napewno a ciekawe czy i efektywnie

a co sie stalo MAX jesli mozna wiedziec ??

i jak sie stalo?

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-05-21 17:51:26 ]

koleś z "film5" po prostu mnie rozwala
na zeszłej edycji robił ten sam manewr przed każdym zakrętem wzbudzał tym samym wszędzie zainteresowanie publiczności. Życze mu powodzenia przy dalszych próbach, aż w końcu wyjebie dacha i wpadnie w publike

Wypadłem z łuku bokiem na krawężnik ... ku swojemu wielkiemu zaskoczeniu, bo było szeroko jak na lotnisku i jeszcze pod górkę

aha ... jeśli ktos zdążył zrobić mi jakieś fotki zanim dałem dupy to poproszę na adamp.myslowice@interia.pl

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Max_psg dnia 2006-05-21 18:02:30 ]

Boczur Max'a
http://img148.imagevenue.com/img.php?loc=loc12&image=27141_PICT0131.JPG

Cytat:
2006-05-21 18:00:37, Tomecki_b-b pisze:
Boczur Max'a http://img148.imagevenue.com/img.php?loc=loc12&image=27141_PICT0131.JPG

Na mojej probie Maxiu wyjebal widzialem jak wachacz sie poskladal... spoko-zaloga przed toba zrobila to samo

Maxiu to je dobre-szybko ale krotko

Cytat:
2006-05-21 18:54:33, rallyman pisze:
Maxiu to je dobre-szybko ale krotko

No, zaczerpnięte z klipu z 10 SRS'u

Dobre bylo...

Koles zolto-oliwkowym maluchem z przed ostatniego filmu pokazal prawdziwa klase... z akazdym razem mial super wypracowana technike i opanowane auto a jednoczesnie pokazal kilka ladnych boków itp...

A kolesia z tego zielonego maluszka ochrzcilismy troszke tak specyficznie "pokórw" bo mimo iz na filmiku tego nie widac to bylo bliiiiiiiisko I to dwa razy... jednak ten filmik tutaj wystawiony to byla chyba jego najlepsza akcja.. koles wszytski zakrety zarzucal tracac czas ale byl oklaskiwany az milo

AVE GAŹNIK

ja tu na filmikach widze jeszcze dommela i pajchrowskiego fajne szybkie proby z tego co widze, chyba ze to jedyny taki zakret tam
widzimy sie w gliwicach i będzinie w przyszly weekend!

Cytat:
2006-05-21 19:19:28, Bear pisze:
Koles zolto-oliwkowym maluchem

ten?

to Matuszczyk jeden z najlepszych w naszych okolicach.

Cytat:
2006-05-21 20:42:28, kaza pisze:
to Matuszczyk jeden z najlepszych w naszych okolicach.

Jeśli dobrze pamiętam, to on nie jest pełnoletni i ma malana na B1 ?? CZy to nie on ?

jak zaczynał to mial 17lat zdaje sie teraz już jest starszy ale malan byl rejestrowany na B1 z tego co słyszałem./

Cytat:
Tam jak nacisniesz free download na dole to trzeba poczekac 15 sekund az takie odliczanie przeleci potem da sie sciagnac...

Juz wiele plikow chcialem sciagnac i zawsze mam "session invalid" .