| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MarcinB52 HF MEMBER Hyundai Getz Ruda Śląska | 2006-08-14 13:31:18 Witam. Chciałbym poznać wasze opinie na temat tylnych świateł typu LEXUS do Getza. Może ktoś z was wsadził sobie takie, jeśli tak niech pokaże foty. Moje odczucia w tym temacie są takie, że jeśli robi sie delikatny tuning z gustem i lampy takie ładnie się prezentują z danym modelem i kolorem samochodu to jest OK. Natomiast jeśli jakiś posiadacz powiedzmy 15 letniego golfa 2 przeżartego rdzą i z rurą wystającą na 0,5m do której zmieści się kot wrzuca takie lampy, to raz że nie bedą się one ładnie prezentować a dwa to trochę wygląda "wieśniacko" i świadczy o właścicielu który zamiast takich lamp mógłby chociaż częściowo odrestaurować auto( o stanie technicznym takich samochodów lepiej nie wspominać ).
Czekam na wasze opinie w tej sprawie i zwracam się do właścicieli Getzów czy widzieliby w swoich hultajach takie lampy. P.S. Moim zamiarem nie było bynajmniej urażenie jakiegokolwiek posiadacza golfa 2 a samochód ten wybrałem tylko dla przykładu. Jeśli znalazłaby się jednak jakaś dotknięta tym faktem osoba niech przyjmnie moje przeprosiny
Dodaje jeszcze link gdzie można takie światła zobaczyć: aukcja Allegro [ wiadomość edytowana przez: MarcinB52 dnia 2006-08-14 13:32:29 ] [ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2006-08-14 14:13:07 ] [ powód edycji: poprawienie linku ] |
MarcinB52 HF MEMBER Hyundai Getz Ruda Śląska | 2006-08-14 15:06:57 Kolory- kwestia gustu.
Myślę że na Twoim Getzie rzeczywiście ładniej by wyglądały te ciemniejsze. Ja jednak wybrałbym białe dla mojego który ma kolor czarny ( w czwartek odbieram go z salonu )
Kiedyś może się skuszę na takie lampki ale to daleka przyszłość gdyż wyżej cenie sobie ładne alufelgi i porządnie grający sprzęt audio. Pozdrawiam |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-08-14 17:36:19 tylko poszukaj lepszego modelu w tej cenie, a przedewszystki m
zobacz te loampy najpierw na zywo, bo te akurat nie powalaja jakoscia wykonania przypuszczam a nawet wiem, bo znajomy ma , i zobacz dokladnie na stop |
HaGie HF MEMBER hyundai getz Lublin | 2006-08-15 23:32:35 czarne moim zdaniem ladniejsze...
i sam sie narazie zastanawiam nad tymi czarnymi, ale jeszcze do konca sie nie przekonalem bo seria tez jest ladna |
FPioter HF MEMBER Hyundai Getz Active Warszawa | 2006-08-17 17:07:09 |