Zajrzyjcie ale mnie nie ubijcie .....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Długo się zastanawiałem czy podawać na forum tą stronkę, ale coż podaje jako ciekawostkę - nie oceniam - każdy wystawi swój osąd, a zastanawiałem się, gdyż na stronce tej zaistniało Esperko jednego z klubowiczów - mam nadzieje ,że wykaże się on poczuciem humoru i nie ubije mnie jak PSA

http://www.bitchx.boo.pl/index.htm

gdzie to espero???

juz mam ale kicz!!!! wiocha a nie tuning jak sie mieszka we wsi to sie takim "bolidem" na panny jezdzi??? ciekawe z jakim rezultatem

Spokojnie Panowie!!-bez nerw, nie obrażajcie klubowiczów! noooo....Faktycznie trudno obiektywnie skomentować, ale...czasem trudno się z twórcą niezgodzić ...Jedno co zauważyłem brak mu trochę inwencji twórczej w korzystaniu z naszego bogatego polskiego języka...większość komentarzy sprowadza się do słów: wing Commander, BAD LOOK,Małysz...Cieszę się tylko,że mój Esperaczek nie jest po tuningu

Co prawda o gustach sie nie dyskutuje ale każdy ma prawo do wyrażenia swojej (czasem niepochlebnej) opini. A druga sprawa, ze niestety coraz więcej jest w polsce wiejskiego "tjuningu" - wielu osobom wydaje się, że wystarczy wziąć żółty spray, dwa pasy przez sirodek, troche samoprzylepnej folji i jest tuning. Chociaż ma to też pewne zalety - prawdziwy Tuning (przez duze T) wyróżna się na ulicy - co by było gdyby wszyscy mieli dobrze stuningowane samochody

a mi sie przedni zderzak podoba - nie licząc oczywiście tej doczepki a'la płóg snieżny i tych kratek z boku.

Generalnie przedi zderzak jest coool!

....i najważniejsze aby podobał się włascicielowi !

jeszcze jedno - tą strone robi chyba jakiś emeryt....
z tego co zauważyłem to połowa - czyli poldki i duże fiaty + maluchy...to wies tuning....ale reszta to normalne ztunowane autka...niektore bardziej niektóre mniej ale większość wygląda fajnie!

...a druga sprawa kto dał temu pacaonowi prawo do publikacji tych zdjęć????
Ja na miejscu naszego klubowego kolegi....za te fotki wysłał bym "kwiecistego" meila .....i zaprosił do porozmawiania live....

Mnie osobiście podoba się "Colt Ultra Supersonic Edition" (nazwany tak przez autora strony) tylko ten "wing comander" (też nazwa autora) na grzbiecie nie zabardzo mi pasi. Ogólnie rzecz biorąc to ten samochodzik to kawał profesjonalnej roboty - przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu......

Prosze mi tu emerytów nie obrażać - mój ojciec jest emerytem a cały wolny czas zajmuje sie samochodem i car audio (robi ze mną skrzynie basowe do aut moich kolegów i ich kolegów )

aa no i kolor tego Colta nie jest w moim stylu..........

Powiem tylko że wielu osobą ten rodzaj tuningu się podoba,(komentarze w moim poście )a jedna osoba potrafi narzucić ogółowi swój pogląd ,bo naprawdę zwolenników mojej fury w śród osób ,które nie chcą dla mnie źle moich przyjaciół jest wielu i zapewniam ,że gdyby któremuś z nich się nie podobało to by mi powiedzieli .
Generalnie uważam ,że ktoś kto umieścił tam zdjecie mojej maszyny to najgorszy gnój jaki chodzi po tej ziemi ,jestem tak zły ,że nie macie pojęcia ,bardzo mnie to zabolało.
Nie chodzi o to ,że komuś nie podoba się mój tuning ale ,że beszczelnie ten ktoś ,niby mimo chodem ośmiesza mnie nie tylko na tamtej stronie ale i na forum klubowym ,może nie jestem tu zbyt długo ale wiem ,że dotychczas w histori forum nic takiego nie miało miejsca a to co się stało uważam za chamstwo

Spoko Armani!...nikt na forum na pewno nie powie złego słowa o Twojej furce!...w końcu to ESPERO!! Pozdrowionka!

Armani mam nadzieje ,że nie jesteś wściekły ,że podałem ten adres - miałem nadzieje ,że potraktujesz to z przymrużeniem oka - - jestem sympatykiem forum Poloneza - tam chłopaki też są wściekli za niektóre zdjęcia i komentarze , ale chyba lepiej wiedzieć ,że coś takiego istnieje niż żyć w niewiedzy. Doceniam ogrom pracy i pieniędzy ,który wsadziłeś w swój samochód.
Zgadzam się z Tobą ,że gość który umieścił te zdjęcie na tej stronce powinien się Ci z kilku rzeczy wytłumaczyć...
Twój samochód już wywołał na forum dużo emocji (różnych) a o to chyba w tuningu chodzi - jak w sztuce...

Wyluzuj - nie ma sie co przejmować opinią innych - każdy ma swoje zdanie i nic tego nie zmieni, a im bardziej będziesz mówił o tym tym więcej ludzi będzie wyrażać swoją opinie. W swoje auto włożyłeś dużo wysiłku i napewno nie da się go pomylić z innym, a jeśli się komuś nie podoba to jego sprawa. Pozatym porównaj sie z tymi sjuningowanymi poldkami lub malaczami. Inna sprawa, to to, że twoje auto jest na tyle charakterystyczne, ze ktoś go zauważył i wysłał tam te zdjęcia. Według mnie twoja wizja jest cool. Jedyne co mi nie pasuje (wogóle, nie tylko u ciebie) to te białe pasy - w polscs stały się symbolem tuningu 3ciej kategorii i dlatego uważam, że powazni ludzie powinni ich unikać. Podejżewam, że właśnie przez nie znalazłeś się na tej stronie.

Armani chciałbym Cię publicznie przeprosić - nie chciałem Cię urazić...... - naprawde nie było to moim celem.....

Bogdan1 To nie ja umieściłem moje zdjęcia na tamtej stronie więc określenia w stylu wing comander nie są moje a pozatym w moim poście powiedziałeś ,że przedni zderzak ci się podoba - Niekonsekwencja?

P.S. Powtarzam sie ale się wkurzyłem i postanowiłem zabrać moje zdjęcia z forum ,dałem je po to ażeby klubowicze oceniali a same zdjęcia nie były komu innemu pokazywane stało się inaczej .
Uważam że od dziś osoba która ma autko "odważnie" przerobione trzy razy się zastanowi zanim udostępni je na forum .
Bo inne buraki mogę tego nie uszanować

a co do gościa który umieścił zdjęcia to ma na imię Marcin - tak przynajmniej się podpisał.......

hmm to moze ja dwa slowa celem ostudzenia nastrojow..powiem jedno..dla mnie to espero jest bobma..zajebiste..nie ma drugiego takiego..przedni zderzak jest cool..chcetnie bym sie dowiedzial kto go zrobil? czy to samorobka czy mozna kupic..? a co do stronki gdzie zostaly zamieszczone fotki to coz..to jeden z cieni internetu..proponuje podejsc do tego z dystansem i po prostu olac sprawe..w koncu nie bije sie konia za to ze kopie ani psa za to ze szczeka powtarzam: dla mnie wartoscia nadrzedna calej sytuacji jest to ze zobaczylem bardzo fajnego esperaczka..gratuluje wlascicielowi.. pozdrawiam w ta pochmurna niedziele

...odnośnie Marcinów...nie lubie tego imienia miałem kiedyś z takim jednym Marcinem Z. na pieńku..... ....no ale do dziś frendzel się mnie boi...i jak widzi mnie na ulicy to spie....

a wracając do tematu Armani01 spoko mi Twoje espero się podoba...(nie całe ) ale podoba
Doceniam ogrom pracy jaką włozyłeś w swojego bolida

Armani1, trochę dystansu! Gościu nie emocjuj się tak! Czy nigdy nikogo nie obgadałeś?! Czy zawsze podoba Ci się gust innych np jakaś "puszysta" (piszę tak, żeby nikogo nie urazić) panienka w mini i w skurczonej bluzce po praniu?! Nierozumiem dlaczego tak się obruszasz: "zdejmę zdjęcia i już". Nie bądź beksą! Bądź facetem! Nie każdemu musi się podobać! SKoro zdecydowałeś się na stuningowanie swojego ukochanego Esperaczka to musisz sie liczyć zarówno z pozytywnymi jak i negatywnymi opiniami na jego temat
Wg. mnie auto jest cool a porównanie do Małysza to chyba komplement (no przecież gostek jest bohaterem narodowym), nawet jeśli tylko gość miał w cudzysłowiu "rozbieg na Twojej furze"! Ja tam mam Espero gołe i wesołe i chętnie bym się wymienił... no moze nie bo już się przywiązałem

Generalnie uważam, że to że autko pojawiło się na takiej stronie to też swojego rodzaju reklama! A POZA TYM CO CIE CHUJ OBCHODZI CO MYŚLĄ INNI?!

No i pamiętaj: BĄDŹ MĘŻCZYZNĄ, NIE KALESONAMI I BĄDŹ DUMNY ZE SWOJEJ PRACY (czyt.: tuningu)!!!

Ps. Ja jestem w każdym bądź razie na TAK