Najlepsze CB dla początkującego pod antenkę ML-145 SIRIO ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jak w temacie.
Proszę o uzadnienie każdej propozycji.

Pozdro,
Martine

[ wiadomość edytowana przez: martine dnia 2006-08-27 17:23:37 ]

Bardzo dobra antena.

Co do radyjka to bierz Uniden 520. Bardzo dobre radio, proste w obsłudze. W swojej klasie, można powiedzieć najlepsze.

Dzięki Sebulex za odpowiedź.

Szczerze mówiac rozważałem zakup używanego Presidenta George od znajomego. Chcę za nie 700 złotych, dodam, że radio pracowało całe życie (4 lata na bazie) i z tego co widziałem jest w bardzo dobrym stanie. Ale nie wiem czy jest sens do mobilka chyba, że na bazę. Co o tym myślicie? Warto za taką kasę?

Pozdro.

Dzięki Sebulex za odpowiedź.

Szczerze mówiac rozważałem zakup używanego Presidenta George od znajomego. Chcę za nie 700 złotych, dodam, że radio pracowało całe życie (4 lata na bazie) i z tego co widziałem jest w bardzo dobrym stanie. Ale nie wiem czy jest sens do mobilka chyba, że na bazę. Co o tym myślicie? Warto za taką kasę?

Pozdro.

Te pieniadze za Prezydenta Georga mozesz dac, tym bardziej ze to od znajomego.

...no tak tylko, że moja wiedza o DX'ach, wstęgach itp. jest jeszcze żadna ponieważ dopiero od 2 tygodni zgłębiam temat jeżdząc z pożyczonym sprzętem tylko na "19", to jak wpadnie mi w ręce taki kombajnik GEORGE to chyba się pogubię?

...no tak tylko, że moja wiedza o DX'ach, wstęgach itp. jest jeszcze żadna ponieważ dopiero od 2 tygodni zgłębiam temat jeżdząc z pożyczonym sprzętem tylko na "19", to jak wpadnie mi w ręce taki kombajnik GEORGE to chyba się pogubię? Powiedzcie czy naprawdę warto myśląc rozwojowo...

1. Jeśli chcesz coś dodać do swojego postu to używaj przycisku "edycja", będzie mniej śmieci na forum.
2. George to fajne radio więc warto go brać jeśli chcesz wgłębić się w tę zabawę. Jeśli ma być tylko anty-misiek to szkoda zachodu.
3. DXów z mobila raczej nie zrobisz więc trzeba by zbudować bazę (ale to później).