Czy LORBI? Poratujcie PROSZEEEEE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szystkich.
Barrrrrrrrrdzo napalilem sie na tlumiki Lorbi mam dokladnie na mysli model 1207, ale piszcie tez o innych modelach, nie kupie innej firmy, lecz przed kupnem wole sie z wami naradzic. Prosze wszystkich uzytkownikow tlomikow Lorbi o szczegolowa opinie , jak i wszystkich pinformowanych.
Z gory dziekuje

polecam http://www.lorbi.republika.pl sam zrobilem ta strone bez zadnego granta od firmy, tak sie napalilem na te tlumiki

PS mam Espero 1.8CD dopiero zacztnam tuning

Tłumiki basowe...

Z reguły jak człowiek chce mieć bas to inwestuje w caraudio...

Ile ta firma działa ? Ile produkuje ? Pierwsze słyszę...

Pamietaj, sam mówisz, że zaczynasz dopiero. Dlatego lepiej się dobrze zastanów, bo łatwo na początku utopić kasę.

Ze słyszenia znam te tłumiki, mowia że są baddziej niż dobre, ale tylko ze słyszenia. Dziwie sie, że kolega Zoltar ich nie zna

nie no ja tez pierwsze slysze..ale jak sie tak napaliles i mowisz ze innych nie kupisz to po co pytasz o rade..kup i sam nam bedziesz pozniej doradzal czy sie opyla hehe) a co oznacza ProSport cos juz robiles przy swoim autku?

piciągnołem z drugiego kolektora

Cytat:
2003-04-29 16:43:01, Espero_ProSport_18CD pisze:
Ze słyszenia znam te tłumiki, mowia że są baddziej niż dobre, ale tylko ze słyszenia. Dziwie sie, że kolega Zoltar ich nie zna

Zwracam honor

Poczytałem trochę. Firma mało znana i to nie podlega dyskusji...

Napewno lepsza niż KM. Ma rzekomo poprawną konstrukcję, przez co nie powoduje zdławienia. Jak trwały, to możesz się zastanowić. Aczkolwiek ta nazwa "tłumik basowy" jest śmieszna

chlopak zakladaj 1401!!! zajebisty, ewentualnie 1301 ja mam podobny tylko blaszki na koncu zagiete do srodka pozdrawiam

powiedzcie cos wiecej o Lorbi

Lorbi to taki skrzat mieszkajacy w Deszczowym Zagajniku, zbierajacy szyszki...

tyle wystarczy?

chodzi mi o tłumiki

Może jeszcze ktos poradzi????????