Co mam zrobić aby zamiesci swoje zdjecia w galerii klubu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co mam zrobić aby zamiesci swoje zdjecia w galerii klubu espero?????????????????????????????????????????????????
Prosze o odpowiedź

Cytat:
2006-07-05 13:36:02, pawel_zal pisze:
Co mam zrobić aby zamiesci swoje zdjecia w galerii klubu espero????????????????????????????????????????????????? Prosze o odpowiedź

W profilu jest tam jakaś zakładka

Cytat:
Co mam zrobić aby zamiesci swoje zdjecia w galerii klubu espero????????????????????????????????????????????????? Prosze o odpowiedź

Zeby zamiescic zdjecia w galerii Klubu trzeba wyslac je do Naviego, ktory to moze je umiescic na serwerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2006-07-05 22:29:03, QLogic pisze:
Zeby zamiescic zdjecia w galerii Klubu trzeba wyslac je do Naviego, ktory to moze je umiescic na serwerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak je mogę do niego wysłać?????????????????????????????????????może jakiś adres...

Adres: klub.espero@op.pl

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-06-13 17:53:32 ]

[quote]
2006-07-11 15:01:21, -JACO- pisze:
Adres klub.espero@op.pl
[/quote

Ile moge wyslac tych zdjęć, muszą one być jakiejś mniejszej rozdzielczości czy on sobie sam je zmieni

Dzieki za odpowiedź

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-06-13 17:54:05 ]

A czym chcesz sie chwalic? Ze czysty?

Jakie Espero jest, kazdy widzi.

Moim zdaniem bez sensu wsadzac zdjecia na glowna

Cytat:

A może na początek umieścisz swoje fotki na naszej mapce?

Tu znajdziesz link do mapy i instrukcje jak to zrobić MAPA Polskiego klubu espero