Sprzęt za 1800 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec jestem nowy w tej dziedzinie miałem niedawno osiemnastke i postanowiłem przeznacyc częśc środków na nagłosnienie samochodu.

Chciałbym zebyscie mi zaproponowali jakis sprzet w tej cenie.

Chciałbym zeby znalazło sie w nim

Radio
zestaw głosników ( w srodek kabiny)
subwoofer
wzmacniacz

i jesli cos jest jeszcze potrzebna albo sie przyda.

chciałbym zeby nie przekraczało to ceny 1800 zł mój samochód to Fiat tipo ( subwoofer ) powinien byc w skrzyni

Help !

Nie jestem ekapsertem, ale radzę jeszcze do jakiej głównie muzyki będzie ten sprzęt bo od tego dużo też zależy i pomoże od razu ekspertom podpowiedzieć jaki sprzęt masz wybrać. A co do tego co jeszcze się przyda to oprócz tego co wymieniłeś to jeszcze odpowiednie wytłumienie, kable i takie tam drobniejsze sprawy więc te 1800PLN to tak na styk żeby mieć coś dobrego

Huum pewnie techno a co do sumy to wiem ze kasa nie wielka bo dobry sprzet moze siegac kilku tysiecy złotych ale chciałbym cos zebny ładnie pukało jak na niezarabiajacego ucznia liceum; )

Cytat:
2006-07-09 12:31:27, Wi5nia pisze:
Chciałbym zebyscie mi zaproponowali jakis sprzet w tej cenie. Chciałbym zeby znalazło sie w nim Radio zestaw głosników ( w srodek kabiny) subwoofer wzmacniacz i jesli cos jest jeszcze potrzebna albo sie przyda.

IMHO radio Clarion, głośniki przód PB, wzmak Monacor.
Konieczne wygłuszenie drzwi: podstawowe własnymi siłami ok 150 PLN. Kable ok 200 PLN.
Się trochę zapędziłem przekroczyliśmy już nieco Twój budżet, a nie ma suba
Jednak ja skupiłbym się narazie na przodzie. Są wakacje może zarobisz na grzybach i wtedy wsadzisz suba