Podswietlenie przyciskow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie mi jak siadlo mi podswietlenie przycisku od klapy bagaznika to jest tam jakas zarowka czy cos? jest to rozbieralne?

Cytat:
2006-07-12 22:38:12, pablo_ns pisze:
Powiedzcie mi jak siadlo mi podswietlenie przycisku od klapy bagaznika to jest tam jakas zarowka czy cos? jest to rozbieralne?

jest rozbieralne i jest zarowka.wyjmij przycisk z drzwi odepnij wtyczke i wszystko bedzie jasne..5 minut roboty

ok dzieki

Tylko uważaj przy montażu, żebyś nie zrobił ja durny piotr'ek, który założył djodę na kondoma i wetknął ją zamiast na styki od podświetlenia to na styki do otwierana, a potem debil się dziwił, że guzika do kupy nie może zamontować, a i po podłączeniu nie działa i cały czas świeci. Zresztą jeśli chcesz tam montować djodę, to tylko białą, bo przycisk ma już podklejoną zielnoną folię zamiast jak w reszcie przycisków zielony kondomik na żarówkę.

A u mnie podświetlenie tego przycisku działa sobie jak chce - raz świeci, raz nie. I nie ruszam. Tak samo lampka od podświetlenia wskaźnika temperatury i paliwa.

Cytat:
2006-07-13 11:32:10, Walus pisze:
A u mnie podświetlenie tego przycisku działa sobie jak chce - raz świeci, raz nie.

Ja tak mam z regulacją intensywności świecenia wskaźników. Jak pizdnę to działa, a za dwa dni już nie. A podświetlenie wskaźników naprawiłem w kilka minut nawet bez wyciągania zegarów.

a mi za to sam przycisk od otwierania bagaznika dziala raz na 5 razy..i chyba zadne czyszczenie stykow nie ma sensu..tylko wymiana

Cytat:
2006-07-13 13:01:45, qbaj pisze:
i chyba zadne czyszczenie stykow nie ma sensu..tylko wymiana

A rozbierałeś go? Ja miałem napakowane do środka chyba z pół kg jakiegoś towotu

ja tez mialem duzo smaru ale to chyba jest do tej sprezyny

Cytat:
2006-07-13 07:16:58, piotr_ek pisze:
Tylko uważaj przy montażu, żebyś nie zrobił ja durny piotr'ek, który założył djodę na kondoma i wetknął ją zamiast na styki od podświetlenia to na styki do otwierana, a potem debil się dziwił, że guzika do kupy nie może zamontować, a i po podłączeniu nie działa i cały czas świeci. Zresztą jeśli chcesz tam montować djodę, to tylko białą, bo przycisk ma już podklejoną zielnoną folię zamiast jak w reszcie przycisków zielony kondomik na żarówkę.

Hehe ja tak właśnie zrobiłem
Spieszyło mi sie i nie mogłem hama do kupy poskładać , prawie go całego rozebrałem az wkońciu dostałem olśnienia i zamontowałem niebieskiego leda - a co tam- na bogato