| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
GUTEK3000 TOYOTA CARINA E Warszawa | 2006-05-15 12:06:02 Podłączałeś Carinkę pod kompa? |
wo200 Carina E Warszawa | 2006-05-15 12:18:49 Podłączałem. I nic. Czysto. Zero błędów. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-05-16 07:17:26 Linka gazu, przytarta (brudna) przepustnica.
Zacznij od prosych rzeczy. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-05-16 20:46:10 Zdjąc gumę doltu powietrza i już ją widzisz trzeba ją umyć i zobaczysz. |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-06-22 22:50:18 to ja sie podłącze pod temat otóz mam jesen problem z którym rady nie moge sobie dac , mój ojciec w 97r przywiózł z Austrii puknietą Cari , miała 3 miechy dokładnie , zresztą ma ja do teraz i od tamtego czasu przy przekręceniu kluczyka nie zapalała sie kontrolka "silnika" (wiemy o którą wstretną kontrolką chodzi ) , wczoraj wyciągłem licznik poniewaz zarówki zmieniałem od podswietlenia i okazało sie ze nie ma wogóle zarówki od własnie tej kontrolki pomarańczowej , włozyłem nową i okazało sie cały czas sie swieci nawet po odpaleniu silnika , wyglada na to ze mój ojciec przez 8 lat tak jaby jezdził ze swiecącą sie non stop kontrolka tylko nie wiedział o tym bo w jaki sposób jak jakiś mądry austryjak wyciągnął zarówkę , ale wsumie ja nie o tym od jakiegoś czasu ma równiez falujące obroty ale w drugą stronę i tylko jak jest zimny , dopóki sie nie zagrzeje to czasem jak w czasie jazdy sie pusci na luz to potrafi zgasnąc , na swiatłach jak sie stanie to tez lubią obroty falowac i równiez potrafi zgasnąc , dodam ze auto nigdy nie jezdziło na LPG i nie jezdzi , silniczek krokowy wyczyszczony przez znajomego "pana Władzia" i nadal to samo , jak troche czasu znajde to moze przepustnice przeczyszcze , na kompa nie mam kiedy jechac a wiec moze ktoś z was miał juz coś podobnego to zaoszczedzi mi czasu po warsztatach sie wozic bo są przyjemniejsze rzeczy jak wydawanie kasy zeby tylko wtyczkę podlaczyli jak ktoś coś by mógł dodac tutaj od siebie w tej sprawie to wielkie dzieki i sorki wo200 ze wciełem sie w Twój temat
[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-06-22 22:52:59 ] |