[K] Klamkę zewnętrzną lewą przednią (kierowcy)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klamkę zewnętrzną lewą przednią (kierowcy)

szukaj tez od Vectry A, trzeba tylko przelozyc ciegno do zamka, bo opel ma inne, a klamka taka sama, zakladalem jakis czas temu do siebie.

Cytat:
2006-07-10 07:29:27, piotr_ek pisze:
Klamkę zewnętrzną lewą przednią (kierowcy)

Picujesz furę ??

Pimp My Złom

Cytat:
2006-07-11 21:29:58, netpro pisze:
trzeba tylko przelozyc ciegno do zamka

Cięgno... rozumiem, że ten 20 cm drut idący do zamka jest w opelu inny. A kolorek/faktura idealnie taka sama? Bo do opeli kosztuje 20 zł a do złomiaka 40, więc po co przepłacać.

Pimp My Złom Yes! Macie racje, co by jak salonowy wyglądał przy sprzedaży.

Cytat:
2006-07-12 07:09:36, piotr_ek pisze:
Cięgno... rozumiem, że ten 20 cm drut idący do zamka jest w opelu inny. A kolorek/faktura idealnie taka sama? Bo do opeli kosztuje 20 zł a do złomiaka 40, więc po co przepłacać. Pimp My Złom Yes! Macie racje, co by jak salonowy wyglądał przy sprzedaży.

wlasnie faktura i kolorek w moim przypadku jest inne, kakturka lekko chropowata a kolorek lekko jasniejszy, ale...
- nie rzuca sie to w oczy
- kolorek mozna psiknac chocby plakiem albo czernidlem
- widzialem ze rozne vectry maja rozne kolorki i faktury

Ja w ogole bede zakladal wszystkie od Vectry bo sa lepsze, jak sie otwoera drzwi to czuc ze klamka sie trzyma kupy i jest mocna

Właśnie przyjrzałem się Astrze i zauważyłem różnice kolorystyczne w stosunku do złomiaka. Jednak poszukam jakiejś używki, bo żeby wymieniać wszystkie po to, żeby lepiej się trzymały nie zamierzam w starym trupie. Zawsze to będzie stówka więcej na nowy złom.