MotoNews.pl

Relingi dachowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
koledzy czy ktos z was ma zalozone relingi na bagaznik bo mam zamiar sobie zalozyc i nieiwem czy dam rade czy musze udac sie do mechanika .

Kiedys ktos załozył do esperaka takowe relingi chyba biały esperak z gryfina

Cytat:
2006-07-30 13:58:27, MareczekR pisze:
koledzy czy ktos z was ma zalozone relingi na bagaznik bo mam zamiar sobie zalozyc i nieiwem czy dam rade czy musze udac sie do mechanika .

A co, wyszukiwarka nie działa??

EDIT: Ależ działa: Relingi

-----------------
czasem tu zaglądam

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2006-07-30 17:32:59 ]

O kurde jaka paskudztwo. a poprzeczki na dach to ja mam dedykowane, sam zakldam je na dach i nic mi sie nie rysuje

bosz jakie relingi? kolega chyba pytal o belki dachowe a nie relingi nie posadzam kolegi o taki brak gustu i rozsadku zeby kombinowac z relingami a la kombi...

co do zwyklych belek dachowy to wybor na rynku dosc spory..ja mam supermarketowe..bez rewelacji..ale za to tanie byly poszukaj uzywki na allegro

Cytat:
2006-07-31 11:05:50, qbaj pisze:
bosz jakie relingi? kolega chyba pytal o belki dachowe a nie relingi nie posadzam kolegi o taki brak gustu i rozsadku zeby kombinowac z relingami a la kombi... co do zwyklych belek dachowy to wybor na rynku dosc spory..ja mam supermarketowe..bez rewelacji..ale za to tanie byly poszukaj uzywki na allegro

kolego gbaj chodzi mi wlasnie o relingi dlatego ze dostalem poprzeczki inaczej belki i wogole mi nie pasuja ale zobaczylem na forum jak wyglada biale espero z relingami i dla mnie to kicha chyba zaloze nowe beleczki poprzeczne bo dostalem tez duzy bagaznik w spadku pozdrawiam

Cytat:
2006-07-31 21:29:00, MareczekR pisze:
kolego gbaj chodzi mi wlasnie o relingi dlatego ze dostalem poprzeczki inaczej belki i wogole mi nie pasuja ale zobaczylem na forum jak wyglada biale espero z relingami i dla mnie to kicha chyba zaloze nowe beleczki poprzeczne bo dostalem tez duzy bagaznik w spadku pozdrawiam

amen