Kupię pokrowce do espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupię pokrowce do espero najlepiej niebieskie

pokrowce wygladaja wiejsko... to nie te czasy... teraz wymienia sie fotel a nie jezdzi z pokrowcami...

Polecam pokrowce z firmy Atra.
Wykonane w 100% z grubego pikowanego weluru. Chyba są to najsolidniejsze pokrowce jakie widziałem. U znajomego w Unie są już 7 lat i prawie nie widać na nich śladów użytkowania, pomimo, ze non stop wozi huskiego z tyłu.
Dużym plusem jest to, że mają kieszenie na oparciach foteli przednich i z przodu na siedzisku fotela kierowcy.
Minusem jest cena, coś ok. 160zł za kpl do Espero (pod wymiar)
Tutaj masz LINK do ich strony.

Cytat:
2006-07-04 18:49:04, markon pisze:
kupię pokrowce do espero najlepiej niebieskie

Uuuuu, jak się Piotr-ek doczyta....

Cytat:
2006-07-05 10:08:05, pyrekcb pisze:
Uuuuu, jak się Piotr-ek doczyta....

to juz ogloszenie bedzie nieaktualne, bo rzeczony esperak bedzie juz w wisle

Cytat:
2006-07-05 09:46:53, tommi-j pisze:
Polecam pokrowce z firmy Atra. Wykonane w 100% z grubego pikowanego weluru. Chyba są to najsolidniejsze pokrowce jakie widziałem. U znajomego w Unie są już 7 lat i prawie nie widać na nich śladów użytkowania, pomimo, ze non stop wozi huskiego z tyłu. Dużym plusem jest to, że mają kieszenie na oparciach foteli przednich i z przodu na siedzisku fotela kierowcy. Minusem jest cena, coś ok. 160zł za kpl do Espero (pod wymiar) Tutaj masz LINK do ich strony.

Dzienki serdeczne

Cytat:
uuuu, jak się Piotr-ek doczyta....

Mówcie co chcecie, ale i tak uważam, że dobre pokrowce nie są złe .

Cytat:
2006-07-05 09:46:53, tommi-j pisze:
Dużym plusem jest to, że mają kieszenie na oparciach foteli przednich i z przodu na siedzisku fotela kierowcy.

Chyba czegoś nie kumam
Ale po cholere nam kieszeń pod tyłkiem

Cytat:
2006-07-05 13:37:13, krzychu_ch pisze:
Chyba czegoś nie kumam Ale po cholere nam kieszeń pod tyłkiem

Przed tyłkiem - na przedniej ściance siedziska.
Sam nie wiem po co, chociaż jakieś zastosowanie pewnie by się znalazło przy naszej dość znikomej ilości schowków i uchwytów.

Cytat:
2006-07-05 12:15:41, tommi-j pisze:
Mówcie co chcecie, ale i tak uważam, że dobre pokrowce nie są złe .

Taaa, i kosztują tyle co dwa fotele z welurem do espero.....

moje siedzenia sa tak zniszczone ze masakra szczegulnie boki od dzrzwi reszta moze byc a pokrowiec w kolorze auta nadaje troche wygladu piszecie ze nie tak samo moge powiedziec po h... nakładki na pedały i tak ich niewidac czy wykładzina w bagarzniku wszystko czemus słuzy cd w aucie ma grac a nie byc ładna ozdoba a kto z waz kupi jakies zmasakrowane radyjko kture pieknie chodzi ludzie patrza na karzda pierdołe a pokrowce to najwieksza

Ty Markon zostałeś i tak potraktowany lightowo
Znajdź mój wątek o pokrowcach i zobacz jakie tam wiadro pomyj na mnie wylano
I nie przejmuj się - każdy kto widział moje pokrowce na żywo zmienił zdanie
A tak przy okazji - ja założyłem je po to żeby nie kopał mnie prąd przy wysiadaniu.

Trochę poza zasięgiem jestem, ale proszę bardzo.
Kondomy na siedzenia można zamontować tylko w dwóch wypadkach:
1. Siedzenia są wykonane ze skaju
2. Siedzenia są totalnie wytargane
Innego uzasadnienia do założenia kondomów NIE WIDZĘ.
A DeeJay se założył kondomy na welurowe siedzenia Leganzy. Do dopiero wjocha na maksa!!!

A ja widzę jeden bardzo ważny (i chyba najważniejszy) przypadek montowania pokrowców, nakładek, blue light LED power itd. :

Człowiek jeżdżący tym autem lepiej się w nim czuje po wykonanej modyfikacji niż przed.

Jeśli w/w jest nie spełnione - jesli tylko się da - należy przywrócić stan pierwotny i tyle.

--
Wiesiek

Cytat:
A ja widzę jeden bardzo ważny (i chyba najważniejszy) przypadek montowania pokrowców, nakładek, blue light LED power itd. :

Człowiek jeżdżący tym autem lepiej się w nim czuje po wykonanej modyfikacji niż przed.

Jeśli w/w jest nie spełnione - jesli tylko się da - należy przywrócić stan pierwotny i tyle.

Brawo Wiesiu !! dobrze powiedziane!

Cytat:
2006-07-05 20:07:33, DeeJay pisze:
Ty Markon zostałeś i tak potraktowany lightowo Znajdź mój wątek o pokrowcach i zobacz jakie tam wiadro pomyj na mnie wylano I nie przejmuj się - każdy kto widział moje pokrowce na żywo zmienił zdanie A tak przy okazji - ja założyłem je po to żeby nie kopał mnie prąd przy wysiadaniu.

NIE DZIWI MNIE TO JAK KTO JEST DJ I CAŁY DZIEN JEDZIE NA MIXERZE TO TAK SIE NAELEKTRYZUJE ZE TA ENERGIA MUSI GDZIES WYJS

Cytat:
2006-07-06 10:31:02, piotr_ek pisze:
Trochę poza zasięgiem jestem, ale proszę bardzo. Kondomy na siedzenia można zamontować tylko w dwóch wypadkach: 1. Siedzenia są wykonane ze skaju 2. Siedzenia są totalnie wytargane Innego uzasadnienia do założenia kondomów NIE WIDZĘ. A DeeJay se założył kondomy na welurowe siedzenia Leganzy. Do dopiero wjocha na maksa!!!

NIE DO KOŃCA. PODOBAJĄ MI SIĘ WYKONANIA SIEDZEŃ (OBIĆ)W SKODZIE FABI SA ELEGANCKIE I MAJA COS. W ESPERO SA SORKI ALE TO PRAWDA TANDETNE ANI WYGLADU A MATERIAŁ TO KICHA WYCIERA SIE I PEKA TAK JAK U MNIE

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-07-06 13:09:23 ]

Faktycznie jak się wytarł i totalnie popękał to nie pozostaje nic innego jak wymiana siedzeń, albo kondomy.

Cytat:
2006-07-07 10:44:36, piotr_ek pisze:
Faktycznie jak się wytarł i totalnie popękał to nie pozostaje nic innego jak wymiana siedzeń, albo kondomy.

dobrze miec poparcie Dzieki

Ja pomimo nie zniszczonej tepicerki też mam zakusy na założenie ładnych i solidnych pokrowców (szczególnie tych z Atry), ale cały czas są jakieś ważniejsze/potrzebniejsze/przyjemniejsze wydatki i odkładam w czasie zakup.