[s]halogeny do klasyka cale w hromie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam do sprzedania halogeny do klasyka cale chromowane chrom w idealnym stanie co widac na zdjeciach prosze nie robic takich interesow jak kolega volumex ze zaklepuje i kaze odwolac oferte bo na 100% bierze a po tygodniu sie rozmysla jak halogeny czekaja juz spakowane , halogeny naprawde warte ceny

[ wiadomość edytowana przez: kazikk dnia 2006-08-28 00:46:03 ]

poka foty pincety lepiej

Cytat:
2006-08-28 00:44:55, kazikk pisze:
prosze nie robic takich interesow jak kolega volumex ze zaklepuje i kaze odwolac oferte bo na 100% bierze a po tygodniu sie rozmysla

a Kolega Kazikk przysyla polamany znaczek na przednia atrape i tez zwrotu nieprzyjął. tez mi dil...

el_comendanto narazie auto sie robi , Pat_kdb po 1 wyslalem ci znaczek caly polamali go na poczcie pytalem czy tak to zostawiamy mowiles ze tak ze sobie zrobisz z naklejki a pozatym sprzedalem ci za pol darmo pokrywe zaworow nowa z tej okazji i niewiem oco masz jeszcze czlowieku pretesje co mialem przyjechac i cie przeprosic czy jaki h#@

tak apropo felg twoich - moich to zapomnialem ci odpisac. otoz chyba na razie raczej ich nie opchne. mam co do nich szczwany plan. ale jak bida przycisnie to jakbys potrzebowal mozesz zapytac

hehe ok moje narazie jakos sie tez trzymaja takze spoko jak cos to bedziemy myslec

Cytat:
2006-08-28 19:18:34, kazikk pisze:
el_comendanto narazie auto sie robi , Pat_kdb po 1 wyslalem ci znaczek caly polamali go na poczcie pytalem czy tak to zostawiamy mowiles ze tak ze sobie zrobisz z naklejki a pozatym sprzedalem ci za pol darmo pokrywe zaworow nowa z tej okazji i niewiem oco masz jeszcze czlowieku pretesje co mialem przyjechac i cie przeprosic czy jaki h#@

no tak gwoli szczegółów to wogole niechciales przyjąc zwrotu to raz

dwa - pokrywa moze i byla "prawie nowa" ale bardziej polakierowana, a w dodatku nieszczelna i spierdalał olej na laczeniu komina od korka z cala obudowa na co mam swiadka ale mam to w dupie.

zatem niepisz na kogos jak sam niejestes swiety, przeprosin niechce i sie tak nierzucaj bo sobie pobrudzisz majteczki. peace.

2006-08-28 00:44:55, kazikk pisze:
prosze nie robic takich interesow jak kolega volumex ze zaklepuje i kaze odwolac oferte bo na 100% bierze a po tygodniu sie rozmysl

hej! napisałem do Ciebie, że mam k.. doła z kasą, a co się stało, to moja sprawa. .

co mnie interesuja twoje problemy z kasa nietrzeba bylo rezerwowac jak wiedziales ze niemasz kasy a pozatym niechce mi sie z wami klucic bo niemam na to czasu

[ wiadomość edytowana przez: kazikk dnia 2006-08-28 20:29:33 ]

cena 100zl!!!!!!!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=124051110