Antena do 100 cm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Chcialbym zapytać jaką antenkę możecie mi doradzić na VW Sharana .Wszyscy twierdzą , że 150 cm to za długa więc,może ktoś doradzi mi taką do 100 cm. Cena nie gra roli chodzi mi o dobry sprzet i nie za wysoki.
Z góry serdecznie dziekuję

Witam!
CZy możesz określić jaki rodzaj mocowania wybierzesz? od tego zależy o jakich antenach można rozmawiać (mocowanie magnes czy stałe)
Pozdrawiam

Mocowanie prawie na stałe.Tak mi sie przynajmniej zdaje u kolegi widziałem mocowanie takie, że nie nawiercał blach samochodu, ale napewno to nie bedzie magnesówka.Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Dziekan77777 dnia 2006-07-13 11:15:04 ]

[quote]
2006-07-13 04:39:57, Dziekan77777 pisze:
Witam wszystkich Chcialbym zapytać jaką antenkę możecie mi doradzić na VW Sharana .Wszyscy twierdzą , że 150 cm to za długa więc,może ktoś doradzi mi taką do 100 cm. Cena nie gra roli chodzi mi o dobry sprzet i nie za wysoki. Z góry serdecznie dziekuję

Kto ci powiedzial, ze 150cm to za duzo. Czy twoj pojazd rozni sie czyms szczegolnym. Do 100cm nie licz na cos dobrego

tzn że do 100 cm nie ma żadnej dobrej anteny ?
wszystko to syf ?

Cytat:
2006-07-13 11:14:01, Dziekan77777 pisze:
Mocowanie prawie na stałe.Tak mi sie przynajmniej zdaje u kolegi widziałem mocowanie takie, że nie nawiercał blach samochodu, ale napewno to nie bedzie magnesówka.Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Dziekan77777 dnia 2006-07-13 11:15:04 ]

Witam!
JEsli szukasz anteny o dobrych osiągach przy 100cm i mocowanej na stałe to mogę Ci polecić Presidenta Gamme 90.
Moze byc tez President Iowa - ona ma 102 cm, ale ja jednak polecam Gamme. Wedlug fachowców CB (wyjadaczy) gamma w tej klasie anten nie ma sobie równych. Co do innych anten to tylko słyszałem ale nie sprawdzałem sirio snake27, sirtel rambo, ale to musiałbyś doczytać czy są na pewno ok bo ja nie miałem z nimi do czynienia.

Pozdrawiam

A ja jednak polecam magnesówke z b.dobrym i małym magnesem: Wilson Little Wil:0
Jest najlepsza!!!

Cytat:
2006-07-14 12:17:12, teodor24 pisze:
A ja jednak polecam magnesówke z b.dobrym i małym magnesem: Wilson Little Wil:0 Jest najlepsza!!!

No Wilson jest ok ale kolega chciał mocowanie stałe, czyli wilson odpada. Zresztą jesli chaiłby magnes to również bym mu polecał gamme 90 (zaznaczam ze rozmawiamy o antenach 100cm)
tylko ze na magnesie min 15cm średnicy.
A propo małego magnesu, to przy antenach z podstawą magnetyczną jest istotna jego średnica, tzn im wiekszy tym lepiej

73!

Witam
wszedzie szukam tej anteny ale nigdzie nie mogę jej odszukać, może ,któryś z kolegów podrzuci LINK, nawet dzwoniełm do sklepu a tam zdziwko, że Presidenta Gamma 90 nie ma.
Pozdrawiam

Na ich stronie jest dostępna za 155 zł, przynajmniej tak jest w ich ofercie. Możliwe ze nie mają w magazynie, moze czekają na jakiś nowy model?
President Gamma 90
Pod tym linkiem jest i można przez net zamówić
Gamma w sklepie

a tutaj masz też gamme ale sirtela (przynajmniej tak jest w opisie ale moze sie lepiej ich dopytac o producenta)
GAMMA Sirtela

Mozliwe ze w sklepie nie ma tych anten i muszą dla Ciebie zamówić ja tak kupowałem poprzedniego presidenta ohio, czekałem jeden dzień bo nie mieli na stanie i musieli mi sprowadzić.

[ wiadomość edytowana przez: FPioter dnia 2006-07-14 14:23:33 ]

masz jeszcze do wyboru Alana PC4