MotoNews.pl

Getz - zagadkowa wiązka kabli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio podczas sprawdzania płynu w chłodnicy zauważyłem że tuż nad druga chłodnicą z wiązki kablowej podłączonej w okolicy chłodnicy(chyba do wentylatora i termostatu) jest wyprowadzona wiązka kablowa zakończona złączem(gniazdo). Czy może ktoś sie orientuje po co to jest i co można tam podłączyć? Dodam, że posiadam Getz'a z silnikiem 1,3.

pozdrawiam

Cytat:
2006-07-18 13:56:53, marcel99 pisze:
Ostatnio podczas sprawdzania płynu w chłodnicy zauważyłem że tuż nad druga chłodnicą z wiązki kablowej podłączonej w okolicy chłodnicy(chyba do wentylatora i termostatu) jest wyprowadzona wiązka kablowa zakończona złączem(gniazdo). Czy może ktoś sie orientuje po co to jest i co można tam podłączyć? Dodam, że posiadam Getz'a z silnikiem 1,3. pozdrawiam

y0

tez zauwazylem ta kostke i tez nie wiem do czego to moze to kostka do podpiecia halogenow... ??

masz moze halogeny ?

nie, halogen nie posiadam. Tez mi przeszło to przez myśl, że to może być właśnie do halogen.

pozdrawiam

do halogenow na bank nie bo jak nie zamowiles w fabryce
to instalacji elektrycznej wogole nie masz

wiec moze ta wiazka isc do 2 wentylatora ktory sie montuje jak masz klime

tj. wiazka do termometra zewnetrznej temperatury o ile sie nie myle bo taki posiadam, ale zrob zdjecie wyslij to ci powiem napewno co to jest