SONY ze zmieniarką idzie w dobre ręce!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie jakieś 15 minut temu dogadałem się z Grzegorzem2,0CD i w poniedziałek staje się mam nadzieję zadowolonym właścicielem sprzętu.....
Wszystkim niezdecydowanym mogę tylko współczuć..
Oczywiście na sprzęt jest rekojmia a więc jeśli coś nie będzie działało albo Grzegorz będzie rozczarowany zwrot kasy gwarantuje publicznie na forum!

hej macko a ile ci daje za to

Pszczoua -gentelmani o pieniądzach nie rozmawiają, więc nie pytaj jak dla mnie cena jest idealna powiem więcej czegoś takiego za taką cenę szukałem
I już nie umiem się doczekać , tylko czemu poczta polska tak wolno działa

GG

chcialem tylko sprawdzic czy mam do czynienia z gatlemanem a co do sprzetu to gratuluje fajny

No i nareszcie dziś przed południem za sprawa KeyJey’a dotarło do mnie elegancko opakowane radyjko.
Mimo iż dziś święto pracy, pochody itp... nie potrafiłem się powstrzymać i zamontowałem radio w esperaku, co prawda zmieniarka leży na razie luzem w bagażniku, ale jutro już będzie na swoim miejscu
Jak na razie wszystko pięknie gra i huczy (przetestowałem również na wertepach i nic nie przeskakuje), także Maciek nie spodziewaj się zwrotu ( kasiorę dałem KeyJey’owi, więc jak się spotkacie na pewno Ci przekaże)
Tak wiec wielkie dzięki Maciek za radio jak sam napisałeś a ja to potwierdzę „trafiło w dobre ręce” i będę z nim jeździł aż w esperaku kółka nie poodpadają albo mi go nie podp....
Podziękowania również dla kolegi KeyJey’a za bezpłatny transport (przy najbliższej okazji DUŻE piwko dla Ciebie)

ps. a kto chciał kupić, ale się wahał i marudził ten dupa, bo radyjko ok. i warte swojej ceny

GG

Ja jestem gentelmenem, lecz w tandetne przyslowia nie wieze i pytam sie twardo, po ile cos takiego idzie?

espero pro sport jak chcesz sie dowiedziec to napisz do macka GT moze ci powie... a po co ci teraz jak grzegorz juz ma to u siebie juz po wszytskiemu...

Co do ceny to powiem wymijająco, nic nowego w stylu radio/cd nie kupisz nawet za 120% tej ceny.. .. że o radiu ze zmieniarką na 10 płyt to już w ogóle nie ma co myśleć..

Aha przykręciłem zmieniarkę ale teraz mam luxus!!!!

GG