Rozstanie z esperakiem...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj wieczorem odstawiłem swojego byłego już esperaczka do nowego właściciela. Mam nadzieję, że będzie służył następnemu właścicielowi jeszcze długi czas. Esperaczek bedzie sobie pomykał w północnej cześci Warszawy. Wszystkie ocechowania klubowe zostały, więc będzie on ciągle się wyróżniał na tle aut nieklubowych.

Natomiast co do mojej obecności w klubie to nic się nie zmienia

Cytat:
2006-07-25 21:18:09, DENWER pisze:
Wczoraj wieczorem odstawiłem swojego byłego już esperaczka do nowego właściciela. Mam nadzieję, że będzie służył następnemu właścicielowi jeszcze długi czas. Esperaczek bedzie sobie pomykał w północnej cześci Warszawy. Wszystkie ocechowania klubowe zostały, więc będzie on ciągle się wyróżniał na tle aut nieklubowych. Natomiast co do mojej obecności w klubie to nic się nie zmienia

Bosze Świenty ! ...czyżby to zgubno/zbawienny wpływa Zoltara ??? ....wszyskie kupujom SKODY !??

Przykro mi jakoś, że kolejny Esperak odszedł ...dobrze chociaż że ktoś na dzień dobry nie pozdzierał klubowych "znamion" . Wypada Ci życzyć pociechy z nowego nabytka

P.S. Najbardziej podoba mię się ostatnie Twoje zdanie

Pozdrowionka !

Co do znamion to miałem tylko przez chwilę chęć oskalpowania esparaka, ale się sam przed sobą zaczerwiniłem. To było było tak jak bym Wam powiedzał w oczy "walcie się" (przepraszam za wyrażenie).
Nigdy w życiu.....

Co do wyboru nastepcy espero to sprawa nie była dla mnie taka prosta. Zjeździłem różne salony i wybór padł świadomie właśnie na tem model.

Jak narazie, przez 1,5 miesiąca przejechałem 3200 km i jestem B. zadowolony.

[ wiadomość edytowana przez: DENWER dnia 2006-07-25 22:25:08 ]

Cytat:
2006-07-25 22:24:08, DENWER pisze:
Co do znamion to miałem tylko przez chwilę chęć oskalpowania esparaka, ale się sam przed sobą zaczerwiniłem. To było było tak jak bym Wam powiedzał w oczy "walcie się" (przepraszam za wyrażenie). Nigdy w życiu.....

Nie do końca tak, bo następca może np. przynosić wstyd klubowi zachowaniem na drodze. Warto zapytać najpierw, albo zerwać - jak będzie chciał, to sam się zapisze i naklei lepę.
Pozdr. P.

To fakt, ale mam nadzieje, że naklejka na blendzie do czegoś będzie nowego użytkownika mobilizowała
W ogłoszeniach o sprzedaży widniały wyraźnie loga z blendy. Ludzie zainteresowani brali przynależność klubową jako auto bardziej zaufane. Tak mi relacjonowali. Nowy właściciel wraz z rodzina oznakowanie auta potraktowali z zainteresowaniem. Oczywiście co do naklejki "Denwer" to zawsze opowiadałem, że to ja we własnej osobie.

[ wiadomość edytowana przez: DENWER dnia 2006-07-25 22:45:43 ]

Cytat:
2006-07-25 22:45:11, DENWER pisze:
...W ogłoszeniach o sprzedaży widniały wyraźnie loga z blendy. Ludzie zainteresowani brali przynależność klubową jako auto bardziej zaufane...."

I pewnie racji w tym jest znaczny procent ...
Co do "Denwera"...też został na zadku esperkaka? ...trza było nowemu zaproponować że zrobimy mu gratis jego "nicka" , choćby miało to być jeno imię

Przeżywałem coś takiego dokładnie 2 miesiące temu. Mój też pomyka w Warszawie, ale oznaczeń klubowych jeszcze nie miał. Nowy właściciel został oczywiście poinformowany o klubie.

Cytat:
Co do "Denwera"...też został na zadku esperkaka? ...trza było nowemu zaproponować że zrobimy mu gratis jego "nicka" , choćby miało to być jeno imię

Nieomieszkam przy okazji zaproponować.

Cytat:
Bosze Świenty ! ...czyżby to zgubno/zbawienny wpływa Zoltara ??? ....wszyskie kupujom SKODY !??

Zolti daje wszytskim upusty do 50 % i to z dosatwa do domu wiec kazdy by sie skusil a pozatym to dobre auta

Cytat:
Zolti daje wszytskim upusty do 50 % i to z dosatwa do domu wiec kazdy by sie skusil a pozatym to dobre auta

to jak... powoli moze warto pomyslec nad zmiana nazwy zlotu???... nie bedzie zlot Espero... a zlot Espero/Octavia

Cytat:
to jak... powoli moze warto pomyslec nad zmiana nazwy zlotu???... nie bedzie zlot Espero... a zlot Espero/Octavia

Hi..
Ja podchodzę do tego inaczej. Espero wprowadziło mnie w pewną wyjątkową grupę ludzi i czy się ma taki , czy inny samochód nie ma już takiego znaczenia.

ETomek_GT

A może lepiej na "klub aut zastępczych" ?

Za parę lat to nikt nie będzie wiedział co znaczy pierwotna nazwa.

[ wiadomość edytowana przez: Padre_cornelone dnia 2006-07-30 23:19:06 ]

Cytat:

A może następczych. Lepiej brzmi

Cytat:
ETomek_GT

Za parę lat to nikt nie będzie wiedział co znaczy pierwotna nazwa.

e tam... w takiej np "wiosce" jak Tarnowskie Gory ostatnimi czasy przybylo troche tych esperakow... gdzy by sie czlowike nie obejrzal tam Espero smiga...

tak jak ktos kiedys powiedzial na forum... te auta polecialy z ceny... i ludzie czesto z Polonezow wskakuja wlasnie na Esperaki ... m.in kupiec mojego Bolida F1

Cytat:
2006-07-30 16:03:42, ETomek_GT pisze:

A w szerszym mniemaniu to zlot Daewoo vs. VAG, sędziują główny - japończyk oraz na liniach - bawarczycy

[ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2006-07-31 17:38:45 ]