MotoNews.pl

Lista osob ktore beda 4 maja w Warszawie na Bemowie! ZLOT !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze o wpisanie wszystkich ktrozy poajwia sie na zlocie Espero W Warszawie 4 maja 2003!

Ja oczywiscie bede, mam nadzieje ze przyjedzie nas paru

Osoby s poza Warszawy moge pokierowac na Bemowo, moge sie z wami umowic na wjezdzdzie z trasy Gierkowskiej ( dla tych ktorzy jada z południa ) i dalej pokierowac was na Bemowo

JA BĘDĘ NA 100% !!!

...w Toruniu 1 Maja na zlocie "BMW M-Power" też będę...

Widze ze niewiele osob jest zainteresowanych zlotem...
dobra w kazdym badz razie jak bedzie mniej niz 10 osob to nie przyjezdzam, nie bede sobie glowy zawracal....

Ja będę prawie na pewno....
Ale sam ???

Ja pierdziele! Ale kicha!
Jak to jest że takie Kluby jak BMW, Honda, VW, Opel, zjeżdżają się na każde zloty MASSOWO a u nas jak zwykle raptem trzy, cztery samochody...
Ale z was Klubowicze... do siedzienia przed kompem

Jak pisałem wcześniej tego dnia nie dam rady wyłącznie z powodów służbowych.

Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej z moją obecnością.

ja będe

je teżnawet jak mi samochodu nie oddadzą to przyjadę Tikaczu albo motorkiem...

Też zgłaszam swoją obecność. Panowie! zróbmy tak jak w zeszłym roku w Rudnikach. Losambra! dobry pomysł co do pokierowania południa Polski. Czekam na konkretne miejsce i godzinę na spotkanie, mam nadzeję, że reszta nas dopisze i będzie super!

Oj...... Panowie cośik zaczyna się klarować co do mojej ewentualnej obecności !!!!!!

Mapka dojazdu gdzie jest ?! Decyzja co do mojego dojazdu for example , bedzie w ostatniej chwili - ale bez mapki nie bede na 100% !

Lasombra... południe moge pokierowac od samej czestochowy

Bede tam w sobote rano wiec mi to bez roznicy... tak czy siak... na 100% bede wracal katowicka w sobote rano....

a ja już w czwartek zaczynam proces przeistaczania espero w nówke sztuke
Po zimie mam troszke lakier podrapany, pare burchli wylazło......mam nadzieje że do soboty się z tym uporam....
na niedziele autko powinno być luks torpeda

Czy faktycznie ze Śląska nikt nie jedzie ???
Wygląda na to , że będę wracał sam...

Cytat:
2003-04-30 12:55:22, Lotuss pisze:
Czy faktycznie ze Śląska nikt nie jedzie ???
Wygląda na to , że będę wracał sam...

Z tego co wiem to Key Jey bedzie wracam z Katowic i szukał towarzystwa..

A ja na zlocie będę Espero z nowymi chromami..... ale roboty trochę z tym mam. Mam nadzieję że uda mi się również zamontować tylne głośniki...

Szykuje mi się wyjazd do Wawy w terminie 2-4 maja więc nie omieszkam osobiście poznać kolegów klubowiczów.

Przyjadę od strony Poznania tak więc do Bemowa nie powinienem mieć problemów z dojazdem ale konktretnie gdzie i kiedy to jeszcze zadzwonie do kogoś z Was

Na zlocie będę miał jedną naklejkę na szybę na sprzedaż za 15pln !!!
...ewentualnie jak nie będzie chętnych na zlocie to może chce ją ktoś z tych klubowiczów
których na zlocie nie będzie ???
...a dla Ciebie Maćku już prawie pół roku wożę w schowku naklejkę na blendę...

hehe ja dla macka ponad pol roku mam koszulke , wreszcie mu dam

Dzięki chłopaki wiedziałem że na Was mozna polegać..
Lepeij późno niż w ogóle..

jak nie bedzie chetnego an naklejke na zlocie to mozesz oddac ja mi podaj ja przez macka GT jak bede od niego odbieral jego stare glosniki to wezme i naklejke!!!