KJS Tychy - 25.06.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto jeszcze startuje ? Proby napewno nie beda takie fajne jak na Eliminacjach Mistrzostw Tychów, ale organizacja i pozion powinny byc jak zawsze dobre wiec mysle ze warto. Wie moze ktos cos wiecej na temat zawodow?

Start i meta znajduje się pod tyskim lodowiskiem na ul.Ch de Gaeullea. Oprócz tego miejsca KJS odbywać się będzie na torze Fiata " Autodromie" oraz na parkingu przy Tyskich Halach Targowych. Przewidywany start pierwszej załogi 11.00.
Konkursowa Jazda Samochodowa „Dni Tyskie 2006” zaliczana jest do:
Mistrzostw Okręgu Śląskiego Kierowców Amatorów i stanowi VI rundę tych rozgrywek.
Na trasie o łącznej długości 60 km zlokalizowanych będzie 12 prób sprawnościowych odbywających się na nawierzchniach asfalowych.

ja jade (z nowym pilotem) , z Kraka wybiera się też K.Giergiel i chyba W.Przeworczyk, myśle że powinno być fajnie

Kjs byl sredni... Humor na sam koniec popsul mi ZSS, dajac mi do wyboru kare 200zl lub 300 sekund, za przejechanie gdziestam na czerwonym swietle... Taki piekny ten autodrom a takie dupiane proby tam zrobili, o reszcie nie mowie, bo w sumie to sie na 1 biegu wszystko jechalo..

faktycznie, żadnej rewelacji nie było, tor nawet fajny ale te za bardzo ciasne slalomy ze słupków były totalnie bez sensu