| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mv6 Renault Warszawa | 2006-07-12 10:04:28 Witam po długiej przerwie planuję nabyC na nowo omegę
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=112937812 Czy ktoś zna ten samochód ewentualnie był już oglądać jeżeli był to dlaczego nie kupił. Pozdro i będe wdzięczny za wszystkie informacje. |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-15 22:09:08 immo dobrze gadasz
kolega wypowiada sie jak wrocławski taksówkarz który ma 2.0 8v i twierdzi że nas tu wszystkich objedzie no ale dvd w dachu i szpanuje zresztą robercik to też słyszał
a może zazdrośc??? ponadto jest tylko jedno ale.. wersja SPORT była na manualu a tu widać aftomat
no chyba że były takie i takie?
ponadto kombi jest zawsze droższe..... |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2006-07-15 22:20:59 brawa za fachowe porady dla dextrana
widzi samochód na zdjęciu i wie, że własciciel to dres
"check" zapala się z wielu powodów, np nie wciśnięty hamulec po uruchominiu silnika, albo np. mało płynu do spryskiwaczy. felgi to stainmetz warte kilka tysięcy zł srebrna plastiki to norma, alternatywa dla dopiero wieśniackiej imitacji drewna.
Polecam przyjrzeć się autku mimo, że w kraju jest przynajmniej 6 lat |
biszek DEADSOUL Opel Omega B 2.5V6 Bielsko | 2006-07-15 22:45:20 hmmm o gustach nie ma co dyskutowac
ale ten samochod jest naprawde z wlaczonym silnikiem , no chyba ze obrotomierz mu do konca nie spada
ale u mnie np. check gasnie po paru sekundach , lub po wcisnieciu stopu ale sam nie wiem , czy ten typ tak ma miec
pozdrawiam |
dextran Wrocław | 2006-07-15 22:59:55 to go kup jak ci sie podoba - dla mnie to wstretna i badziewna wiocha... kolega pytal o opinie - to jest moja, ty masz swoja, silnik zapalony bo widac to na obrotomierzu (dla mniej spostrzegawczych) felgi moga kosztowac nawet 7000 dla mnie sa po prostu hujowe, z regoly im bardziej wiesniackie tym droższe, zaden normalny czlowiek nie kupilby auta z takimi okleinami no chyba ze nosi mokasyny z kratka hahahaaa... kazdy kto powie ze mu sie to podoba jest dla mnie wiesniakiem i tyle... nie szukam tu przyjacil i sram na to jaki bedzie mial stosunek do mnie... to moja opinia i wara
acha.... ciekawy nick na allegro: bmwaudi hahahahaaaa - spowrotem do zawodowki wracaj... [ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2006-07-15 23:03:40 ] |
profil-usunięty | 2006-07-15 23:07:52
Kolego jaki jest twój problem? mv6 pytał o KONKRETY na temat tego auta, a nie o OPINIE. Tym bardziej że nikogo nie obchodzi opinia kolesia, dla którego posiadacz lepszego auta to dres, a reszta świata to wieśniaki. Leczysz swoje kompleksy w ten sposób? Proszę bardzo ale nie tutaj ![]() [ wiadomość edytowana przez: Immo dnia 2006-07-16 10:50:53 ] |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-16 22:35:48 twoje odzywki świadczą o twoim poziomie intelektualnym......
raczej słabo . a immo raczej sie nie myli , masz kompleksy
PROSZE ADMINA O ZAMKNIĘCIE TEMATU |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2006-07-17 08:29:59 dextran
tematu nie zamykam może ktoś napisze coś w temacie |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2006-07-17 09:22:28 a napisze
po pierwsze, choć kombi - autko bardzo mi się podoba, więc chyba jestem wieśniakiem
po drugie, wnioskując na podstawie innych wystawionych przedmiotów, sprzedający raczej zna sie na autach i wie co dobre pojechać, zobaczyć, przede wszystkim zwracać uwagę czy nie był mocno walony omcia niestety ma hak, więc mogła służyć sprzedawcy jako ciągnik do lawety... |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-07-17 09:51:39 A pozatym autko jest na starych tablicach więc obecny właściciel troszke ją ma. To dobrze widocznie omcia jest dobrym autem i na nią nie narzekał poprostu mu się znudziła i chce kupić C ![]() |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2006-07-17 10:17:41 Mnie osobiście się autko podoba... a że stan mojej rodziny powiększy się za kilka miesięcy to zaczynam na poważnie rozglądać się za czymś większym niż sedan z bańką w bagażnikiu.
Aukacja mimo, że zakończona to wrzuciłem w obserwowane.
A "kolegą" z Wrocławia nie ma się co przejmować... dwa zwoje mózgowe. |
mv6 Renault Warszawa | 2006-07-17 11:48:42 Witam więc jestem wieśniaiem w mokasynach.
Człowiek to dres typowy kupił nówke w salonie u nas niedostępna więc prawilnie jest z niemiec przez nasz salon przyprowadzona.Chciał bym być dresem który serwisuje auto tylko w fabrycznym serwisie i zamienia je se starości na nowe bmw 7.To nie jest okleina inteligencie miałem 2 omegi b i obie miały hmm (imitację drewna) proponował bym poczytać na temat wyposażenia opla omegi a potem się wypowiadać.Pytałe czy był ktoś oglądać i dlaczego nie wzioł cena mnie nie odstarasza . O wieśniackich felgach się nie wypowiadam. chciał bym twoje zobaczyć.
Automaty wychodziły w wersji sport. Panowie więc zaliczka dana samochód kupiony.
czek się świecił nawet jak przyjechałem zgadza się brak płynu w spryskiwaczach. [ wiadomość edytowana przez: mv6 dnia 2006-07-17 11:57:37 ] |
profil-usunięty | 2006-07-17 11:56:09 Jeżeli stan techniczny jest równie dobry jak wizualny to gratuluję zakupu .
Podobie mnie się ta dresiarska fura na wiejskich kółkach ![]() |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-17 20:04:06 gratuluje!! mnie sie podoba , nawet bardzo , tylko jedno pytanie dlaczego to jest niby wersja sport ,? ona ma aftomatyczna skrzynke... a ponoć nie było automacika w w wersji sport |
abacus Omega25TD Kutno | 2006-07-17 20:15:17 Dla mnie bomba.
Mógłbym byc wieśniakiem i dresem w jednym mając taką furkę ![]() |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2006-07-17 22:21:20
Tera z pamięci a nie z broszury: w opcji można było zamówic pozdr, Robert |