Zamykanie szyb alarmem?:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam pytanie, być może ktoś coś takiego ma albo się z tym spotkał...
Czy jest możliwe w escorcie zamykanie elektrycznych szyb po aktywowaniu alarmu? Chodzi mi o to, uaktywaniam alarm a on zamyka szyby jeżeli były nie domknięte. Da się coś takiego zrobić?
Wiem gadżet ale sami przyznacie że niektórzy mają jeszcze dziwniejsze wynalazki

witam!!ja mam cos takiego issam to zamontowalem po zakupieniu modułu domykania szyb za około 80zł Prosty w załozeniu wystarczy poprzecinac kabelki domykające szyby i wpiąć w nie ten modół i wsio chodzi bez problemu i nie tylko po załaczeniu alarmu ale nawet jak zamykasz dzwi kluczykiem to szybki ci sie po kolei domykaja Bajerancka sprawa a po za tym bardzo wygodna!!!!

Cytat:
2006-07-19 23:09:15, Wytex pisze:
Witam, Mam pytanie, być może ktoś coś takiego ma albo się z tym spotkał... Czy jest możliwe w escorcie zamykanie elektrycznych szyb po aktywowaniu alarmu? Chodzi mi o to, uaktywaniam alarm a on zamyka szyby jeżeli były nie domknięte. Da się coś takiego zrobić? Wiem gadżet ale sami przyznacie że niektórzy mają jeszcze dziwniejsze wynalazki

Po raz enty zapraszam do WYSZUKIWARKI.

KLIK

Cytat:
2006-07-19 23:14:23, gelu1 pisze:
witam!!ja mam cos takiego issam to zamontowalem po zakupieniu modułu domykania szyb za około 80zł Prosty w załozeniu wystarczy poprzecinac kabelki domykające szyby i wpiąć w nie ten modół i wsio chodzi bez problemu i nie tylko po załaczeniu alarmu ale nawet jak zamykasz dzwi kluczykiem to szybki ci sie po kolei domykaja Bajerancka sprawa a po za tym bardzo wygodna!!!!

A czy to dziala tylko na domykanie?? Ja widzialem zalozone w Audicy 80 tak ze po otworzeniu auta szyby rowniez zsuwaja sie do wysykosci na jakiej byly zaraz przed zamknieciem auta... Jak jest u Ciebie?

Cytat:
2006-07-19 23:36:42, kormoran pisze:
A czy to dziala tylko na domykanie?? Ja widzialem zalozone w Audicy 80 tak ze po otworzeniu auta szyby rowniez zsuwaja sie do wysykosci na jakiej byly zaraz przed zamknieciem auta... Jak jest u Ciebie?

A ja w Stilaczu mam coś takiego, że jak przez ponad 5 sekund trzymam przycisk otwierania drzwi to szybki zaczynają mi zjeżdżać do 2/3 wysokości, a jesli nadal będe trzymał to zjadą do samego dołu. Póżniej trzymam zamykanie drzwi i po 5 sekundach szybki się domykają. Ot fajny bajer fabryczny