Roman Głowienke nieżyje :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zawodnik GSMP wczoraj zmarł po wypadku 9.07.06

KLIK

tak wyglądało auto chwilę po wypadku:

straszna śmierć

Tak wygladalo auto juz po pocieciu przez strazakow...

drezewo cos przed czym nie ma sily....

Cytat:
2006-07-19 23:09:08, bart322 pisze:
Tak wygladalo auto juz po pocieciu przez strazakow...

o to mi chodziło

w wypadku ucierpiał także kibić który jak zwykle stał tam gdzie nie wolno

to przykre, że znowu ukazują się czarne strony tego sportu
[`]

ale na to sie nic nie poradzi... jak by nie bylo ten sport jest niebezpieczny.... :|

Mialem nadzieje ze wyjdzie z tego...

ludzie zawsze będą ginąć w tym sporcie, niestety za każdym razem jest smutno jak sie to dzieje. [']

ja tam wiele nie powiem gościa nie znałem ale zawsze jest tak samo jak ktoś ginie z mojej strony tyle ['] oby mu były przyjazdne niebieskie drogi.

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2006-07-20 01:20:06 ]

Cytat:
2006-07-19 23:28:05, SzymonX pisze:
drezewo cos przed czym nie ma sily....

na drzewach nawet najlepsze klatki zawijają sie jak chcą
[']

co do kibica to naprawde moze ktos sie nauczy... bylem na tym rajdzie tylko podczas pierwszego dnia bo linia mety jest jakies 4 km od mojego mieszkania ..

rajd byl nawet przez kibicow przerwany... jak mozna przebiegac w trakcie podjazdow przez droge!! moze i tasmy byly w kilku miejscach troche do przesady ustawione kiepsko ale one sa po to zeby stac za nimi!!a najbardziej wnerwial mnie jeden kibic ktory niedosc ze nie podoprzadkowywal sie do sluzb pozadkowych to byl tak nawalony ze szok a w dodatku dalej pil!!! to jest juz totalna glupota! ludzie sie chyba nigdy nie naucza.. kiedy byl rajd strzelinski??3 tyg. przed tym wypadkiem... tez bylo o tym glosno ze 2 kibicow stalo w niedozwolonym miejscu i zginelo ale ludzi nic nie nauczy!!!! kierowcy niestety szkoda wiadomo... kolejna niepotrzebna smierc :/ tez mialem nadzieje ze z tego wyjdzie(bylem nawet prawie pewny!!) niestety..

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']