III Ogólnopolski Zlot Fiatów 126p - Terytorium 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich maniaków Fiata126p.
Mamy przynajmniej jedna rzecz, która nas łączy a mianowicie wspólna pasja jaką jest 126p.
Terytorium organizuje w Łodzi 3 Ogólnopolski zlot i korzystając z okazji chętnie bym Was poznał osobiście, pośmigał autkami we wspólnym gronie i spił kilka browarków.

Nie traktujcie tego jak zlot Terytorium, to jest zwykłe spotkanie dedykowane tylko i wyłącznie maniakom malucha ( czyli nam ) i mam nadzieję, że zdecydujecie się przyjechać by pochwalić się swoimi bolidami.

Teraz przedstawię ogólny zarys miejsc noclegowych :

Zlot odbędzie się 25-27 sierpnia 2006r. :

Istnieje możliwość wynajmu pokoiku w pawilonie( wyremontowany częściowo).Bieżący dostęp do sanitariatu
2 os 50 PLN
3 os 60 PLN
4 os 80 PLN
Dodatkowo oczywiście domki:
2 os (brak sanitariatu) 40 PLN
3 os z łazienką 60 PLN; z łazienką i prysznicem! 66 PLN
4 os z sanitariatem 90 PLN

Dodatkowo na terenie korty tenisowe, boisko do piłki nożnej i siatkowej, basen (6 PLN normalny,3 PLN ulgowy)/na dzień

Wszelkie rezerwacje zbieramy do nieprzekraczalnego terminu 31 lipca br..
1 sierpnia wysyłamy pismo z rezerwacją na określoną ilość miejsc noclegowych i miejsce ogniskowe. Po tym terminie nie gwarantujemy możliwości zarezerwowania miejsa. Na niedziele w interesujących nas dniach było jedynie 51 wolnych miejsc.
W sprawie cen za ustawienie namiotu będziemy się jeszcze kontaktować z Wiśniową Górą. Wszelkie informacjie można uzyskać na naszym forum www.terytorium126p.fora.pl lub numerem gadu klubowego ( 3595668 ) lub pod adresem terytorium126p@tlen.pl no i jeszcze na stronce w moim podpisie ale narazie jest pusta Confused

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam wszystkich miłośników Fiata126p.

[ wiadomość edytowana przez: yoshi2 dnia 2006-07-19 11:30:15 ]

F&F to nie tylko posiadacze maluchow

Wiem, ale kierowałem te słowa do posiadaczy i miłośników maluchów, gdyż dla tych ludzi organizowana jest ta impreza

Qrcze wpadłbym gdyby nie fakt, że w tym samym czasie jest Brodnica .

ja tez bynm wpadłgdyby nie fakt ze to terytorium

To jest tylko i wyłącznie Wasza decyzja.
My zapraszamy ludzi, którzy naprawdę chcą przyjechać.

I powtarzam jeszcze raz, że to nie jest zlot Terytorium tylko zlot organizowany przez Terytorium, to jest spora różnica.

Yoshi spokojnie. bylem z Evilem na 1 zlocie i bylo naprawde fajnie. brakowalo tylko miejsca zeby sie sponiewierać

no no ja juz lece... ;] taki zlot byl moim marzeniem
Stasiek... rispekt....

Cyfer W F&F mozesz sie wszedzie sponiewierac nawet na dachu argenty

Gdybym mial już malca to pewnie bym się przejechał...może za rok

Cytat:
2006-07-19 17:53:47, Yankee pisze:
Gdybym mial już malca to pewnie bym się przejechał...może za rok

Albo za dwa

wyjasnie to trovche lepiej to jest zlot dla wszystkich ktorzy posiadaj maluszka lub fascynuja sie w jakis sposobik nim klub terytorium organizuje dla takich ludzi zlot by ci z koleji wymienili doswiadczenie oraz chęc poznania sie wkoncu a nie tylko gg skype itp YOSHI2 w tym roku walczymy razem do poznych godzin nocnych:p KARATE

Mariusz126p obowiązkowo i bez odwołania