Awaria radia Sony.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W Espero mam Radio odtwarzacz Sony
>kliknij tutaj<
typ: >kliknij tutaj<
niełączy mi w nim wyświetlacz i podświetlenie widać na zdjęciu
>kliknij tutaj<
Można to jakoś naprawić lub czy moge dostać gdzieś taki panel???

Proszę o odpowiedź

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2006-07-15 14:48:10 ]
[ powód edycji: Zmiana tematu. ]

Cytat:
2006-07-15 14:22:04, pawel_zal pisze:
Można to naprawić jeśli tak to jak? Gdzieś można dostać taki używany panel? Proszę o odpowiedź.

Spróbuj najpierw przeczyścić styki łączące radio z panelem.

Cytat:
Gdzieś można dostać taki używany panel? Proszę o odpowiedź.

Poszukaj na allegro

Cytat:
2006-07-15 14:26:35, szandrzej pisze:
Poszukaj na allegro

To już zrobiłem i nie pomogło.

Tu znajdziesz pomoc

kup sobie STARTER czy jakos tak - to taki srodek w sprayu jak wd-40, tylko ze do wspomagania samozaplonu silnika - doskonale czysci rowniez styki "zamrazajac" je na chwile i odsniedzajac w parenascie sekund. niczym lepiej stykow nie przeczyscisz niz tym.

Niebieskie opakowanie - do kupna w motoryzacyjnych po ok 15 zl

Cytat:
2006-07-15 22:42:57, Cwikus pisze:
kup sobie STARTER czy jakos tak - to taki srodek w sprayu jak wd-40, tylko ze do wspomagania samozaplonu silnika - doskonale czysci rowniez styki "zamrazajac" je na chwile i odsniedzajac w parenascie sekund. niczym lepiej stykow nie przeczyscisz niz tym. Niebieskie opakowanie - do kupna w motoryzacyjnych po ok 15 zl

Chodzi ci o te styki z tylu panelu czy te w środku panelu do których dostęp jest dopiero po jego rozebraniu??? Bo te z tylu panelu juz czyscilem i nic nie pomoglo .

nie zaszkodzi panel rozkrecic i przeleciec starterem.

bylebys nie pucowal tym wd-40 czy czyms w tym stylu bo to swinstwa są, nie elektryczne cudaki.

only starter - a co do radia, to jesli to ekranik a jest to prawdopodobne to watpie zeby jakis elektronik rzucil sie na wymiane tegoz w takim jus troche wiekowym radyjku.

Pozostaje śmietnik... ale jakiś gustowny znajdź.

Cytat:
2006-07-17 07:00:25, piotr_ek pisze:
Pozostaje śmietnik... ale jakiś gustowny znajdź.

Na przyszłość będziesz wiedział, że za żadne skarby się nie kupuje radia do samochodu firmy SONY

Cytat:
2006-07-19 00:46:06, Norbi69 pisze:
Na przyszłość będziesz wiedział, że za żadne skarby się nie kupuje radia do samochodu firmy SONY

Jak kupiłem Espero to radio firmy Sony już tam było...

Pozdrawiam Paweł.