| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-27 17:32:41 Popuść zawiasy przy słupkacz a następnie lekko podnieś drzwi
a następnie dokręć zawias. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-08-15 13:38:54 Z tego co wiem to tak jak piszesz- trzeba wymienic sworznie, mnie tez to czeka, choc az tak bardzo mi nie opadly |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2005-05-14 00:47:01 A jak wyregulowac drzwi w 07.Drzwio pasażeraopadły tak ze górną krawedzia trze o osłupek.Próbowałem juz różnych rzeczy podkładałem gwozdzia3" i przez jakis czas było dobrze |
Rafael_Black SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA SAMARA Rzeszów | 2007-10-05 20:44:39 Temat troszke stary ale mam podobny problem.
Drzwi mi opadły i to znacznie. Z tego co się dowiadywałem to problem tkwi w zawiasach. I to nawet nie wymienia się sworznia tylko cały zawias (bo podobno Ruscy tak zrobili, że zawias jest przykręcany). Ew. można też wybić stary sworzeń rozwiercić to i wpakować nowy szerszy. W moim przypadku podkładki chyba już nic nie pomogą. Niby do UA nie mam daleko, ale i tak jest 1 sklep z częściami przeznaczonymi do Łady (etc.), miał mi gość załatwić te zawiasy no ale się nie udało. Pewnie trzeba będzie się wybrać w niedziele na giełde... Heheh mam nadzieje, że bardzo nie poplątałem, ale ja już tak mam :] Pozdrawiam, Rafał. |