MotoNews.pl

Montaż klimy do omyA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam możliwość kupienia do swojego autka kompletnej klimy. Mam pytanie czy ktoś z was próbował sam założyć klimę? Jeśli tak to na co zwrócić uwagę? Może zlecić lepiej to komuś kto się tym zajmuje zawodowo? Może ktoś zna kogoś niedrogiego a godnego polecenia w okolicach lub w Warszawie.

jezeli Twoja Oma standardowo nie miala klimy, to lepiej kup sobie nowa Ome A z klima Generalnie bedzie mial sporo bebechow do wymiany

Tutaj masz za 1200zł z klimą skórą

omega

A na dodatek w zimie bedą grzały podgrzewane fotele.

Ciekawego co mu strzelilo na tym gazie?Pewnie silnik jak taka cena.

To zaduzo zabawy i duzo pieniedzy pochlonie.

[ wiadomość edytowana przez: RYBA23 dnia 2007-06-02 13:12:20 ]

A jaką gwarancję dajecie, ż. nic mi nie nawali jak zmienie Omę. Wiem co mam a co kupię??. Może mi przyjdzie wsadzić 2000 do kupionej. Za tyle to klimę wcisnę. Potrzebuję merytorycznych odpowiedzi. Tak apropo to stać minie na B po liwcie, ale do tej mam sentymet i jestem miłośnikiem jej.

nigdy sie nie ma takiej gwarancji

Witam. Ja sam montowłem klimę do omy B ale może to samo. Montaż jest w sumie prosty. Najgorzej jest ze skraplaczem bo musiałem wyjąć całą deskę rozdzielczą. Przed jej złożeniem WYWIERĆ OTWORY W PODŁODZE do odprowadzenia wody. Ja tego nie zrobiłem i musiałem się męczyć od spodu (przeszkadza skrzynia biegów) ale się udało. Co do elektryki to musisz zwrócić uwagę na poprawne połączenie wentylatora i sprężarki. Więcej info mogę ci dać jak będziesz chciał później bo teraz to dużo pisania. Jak lubisz grzebać to koszt montażu jest niewielki a jak nie to pod Łodzią 2 lata temu sam montaż (bez elektryki) wynosił około 500 PLN. Pozdrawiam i powodzenia.

Sam się przymierzam do montażu. jak będę miał pytanka odezwę się do ciebie. Dzięki za pomoc. Znam się na klimie ale budynków i na rozruchu agregatów chłodniczych dużej mocy. Montaż w autku będzie nowym doświadczeniem. W Warszawie (orientowałem się )montaż teraz około 1200zł plus media. Elektryka to pryszcz. Jestem specjalistą od automatyki przemysłowej.

[ wiadomość edytowana przez: gmurawsk dnia 2007-06-02 21:50:43 ]