UPC ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie

ktoś ma ?? i jakie opinie??

interesuje nas net i kablówka od nich

Ja mam

Rewelacja.
Zero problemów, stale zwiększają przepustowość, w tej chwili w Wawie mam już 3 megabity, a zacząłem od 512 kilobitów. Wszystko w tym samym pakiecie, prędkość zwiększają wszystkim jak leci abonentom danego pakietu. Stosują chyba zasadę równania do góry
Ogólnie szczerze polecam, szkoda że w Białym tego nie ma.

Bardzo dobre łącza Mam łącze 1,5MB i działa rewelacyjnie, zero problemów. Polecam.

skoro polecacie to pewnie na to sie zdecydujemy i przy okazji odejdzie nam oplata za abonament za telefon, tak jak jest w przypadku neostrady.

Cytat:
2006-07-20 12:25:26, speedmasterka pisze:
skoro polecacie to pewnie na to sie zdecydujemy i przy okazji odejdzie nam oplata za abonament za telefon, tak jak jest w przypadku neostrady.

Pewnie, że tak Załóżcie a będziecie zadowoleni. Moim skromnym zdaniem najlepiej łącze 1MB bo jest optymalne.

ja mam właśnie sieć 9 osób w 4MB upc, chodzi super, extra transfer. Jeśli chodzi o tv to tez ok, jednak na samo upc trzeba uwazac. Często im się zdarza bo mają burdel (przynajmniej w Krakowie) wystawiac wezwania do zapłaty za cos o czym w ogóle nie wiemy, wiec trzeba sie pilnowac, mi np. ostatnio wystawili "dobrowalne wezwanie do zapłaty" 250zł za przedwczesne zerwanie umowy (tv), postraszyli sądem, po czym, okazało sie ze jakis łepek pomylił sobie daty i musieli wszystko odkręcac i bardzo przepraszali. Często im sie takie rzeczy zdarzają, wnioskuje z tego ze duża firma=duży burdel, na dłuższą metę jest to uciążliwe. Gdyby nie to byłoby na 100% ok

ee tam zaloz NTL`a 10Mb telewizja telefon za jedyne 35 funtow miesiecznie

Cytat:
2006-07-23 11:37:39, Voy pisze:
ee tam zaloz NTL`a 10Mb telewizja telefon za jedyne 35 funtow miesiecznie

To drogo w sumie

Ja się ostatnio wkurzyłem, bo usłyszałem ile mój przyjaciel który mieszka w Sztokholmie płaci za internet Przeliczając na nasze ok. 85zł za 100MB łącze Dranie w polsce doją nas jak mogą