Ogromne podziekowania dla chłopakow z ETG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
O boze.. na oczy nie widze ale musze cos napisac bo sie nalezy tym bucom z ETG za to co zrobili w ten... dzien? czas? dobe? Nalezą im sie publiczne i ogromne podziekowania za to co zrobili. Wielkie dzieki chłopaki za czas poswiecony nad moją głowiczka... to był naprawde furjus mode, 25godz non stop pracy nad nia i nawet na minute nie zmrozylismy oczu... (szkoda ze mi sie telefon wysrał to bym powklejał fotki...) Generalnie profi robota, Chciałbym podziekowac Evilowi za pomc, miejsce i czas poswiecony przy tym moim padle, za przypał z matka i za to ze nie spał w ogole tak samo jak i ja i rejser, za to ze nawet nie pochlał za to ze pracował nad kantem nadal chociaz widziałem ze ma naprawde tego wszystkiego juz dosyc. Ale wykonal profi robote, Jeszcze musze wyregulowac sprzeta i bedzie smigał az miło... Dominikowi za dotrzymywanie towarzystwa i siedzenie z nami oraz niewyspanie sie, rowniez za pomoc przy roznych pierdołach typu zakładanie zaworow i polerka itp, i za to ze wolal pomoc nam przy kancie, dłubac w tym syfie niz lezec w ciepłym łozku. Na koniec chciałem podziekowac Siwemu za to ze przylazł posmierdział i polazł Przy okazji chcialem pozdrowic chłopakow z Płockiej Grupy Rajdowej, fajnie było was poznac Miles piekna furka, robi ogromne wrazenie!
Generalnie Ci dwaj goscie z ETG sa naprawde furjus! To była Furjus akcja w pelnym tego słowa znaczeniu! Do konca zycia wam sie chyba nie odwdziecze! I niech tylko ktos powie ze chłopaki z ETG to druciarze i nie znaja sie na tym co robia to z czystym sumieniem powiesze go... naprawde wykonali 100% Profi robote i włozyli w to w CH*J serca, Evila musiałem non stop jebac ze cos za dokładnie robi i zbytnio sie z tym wszystkim cacka i za bardzo przykłada sie do tego. Niech inni mowią co chca ale ETG napewno nie jest druciarnią gdzie sie odwala lipe!!! burdelem i melina owszem ale nie druciarnią Generalnie kant chodzi jak złoto, roznica jest duza, mam zarabiste wspomnienia, sporo sie nauczyłem. EvilOne i rejser maja u mnie naprawde ogromny respekt i szacunek za to co zrobili bo naprawde niewiele osob by tak sie poswieciło!!! i te podziekowania ktore sa zyzej naprawde sie im naleza i musialem je napisac!!! WIELKIE DZIEKI!!!!
P.S. Przypomniało mi sie w chacie ze wisze wam jeszcze za kiełby! Ale to przy kolejnej okazji

cukrownia zalatuje
coś chyba jeszcse będziesz potrzebował....
mi evil tylko wkładał dosilnika klawiaturek i tez profi to wykonał wiec ja tez nie narzekam na tego goscia
czy teraz kant lepiej smazy laczka??

ja wam zazdroszcze takich ludzi skorych do poświęceń i ciężkiej pracy.
Ja niestety we wrocku znam mało takich ludzi a jak znałem to teraz zajmują się rodziną i nawet nie mają mi kiedy pomóc
całe szczęście że jeszcze mam mojego ojca który niestety nie ma aż tyle czasu i chęci ale ma pojęcie i mnie nieraz porządnie opiepszy jak coś robie nie tak i ukierunkuje. We wrześniu rusza mój projekt malca i niestety czuje że będę musiał do wszystkiego dochodzic sam, bąc tylko byc zdatny na to iż ojciec będzie miał chwile
Ale naprawde wam zazdroszcze!

Cytat:
2006-06-17 23:19:44, Vyzn-R pisze:
O boze.. na oczy nie widze ale musze cos napisac bo sie nalezy tym bucom z ETG za to co zrobili w ten... dzien? czas? dobe? Nalezą im sie publiczne i ogromne podziekowania za to co zrobili. Wielkie dzieki chłopaki za czas poswiecony nad moją głowiczka... to był naprawde furjus mode, 25godz non stop pracy nad nia i nawet na minute nie zmrozylismy oczu... (szkoda ze mi sie telefon wysrał to bym powklejał fotki...) Generalnie profi robota, Chciałbym podziekowac Evilowi za pomc, miejsce i czas poswiecony przy tym moim padle, za przypał z matka i za to ze nie spał w ogole tak samo jak i ja i rejser, za to ze nawet nie pochlał za to ze pracował nad kantem nadal chociaz widziałem ze ma naprawde tego wszystkiego juz dosyc. Ale wykonal profi robote, Jeszcze musze wyregulowac sprzeta i bedzie smigał az miło... Dominikowi za dotrzymywanie towarzystwa i siedzenie z nami oraz niewyspanie sie, rowniez za pomoc przy roznych pierdołach typu zakładanie zaworow i polerka itp, i za to ze wolal pomoc nam przy kancie, dłubac w tym syfie niz lezec w ciepłym łozku. Na koniec chciałem podziekowac Siwemu za to ze przylazł posmierdział i polazł Przy okazji chcialem pozdrowic chłopakow z Płockiej Grupy Rajdowej, fajnie było was poznac Miles piekna furka, robi ogromne wrazenie! Generalnie Ci dwaj goscie z ETG sa naprawde furjus! To była Furjus akcja w pelnym tego słowa znaczeniu! Do konca zycia wam sie chyba nie odwdziecze! I niech tylko ktos powie ze chłopaki z ETG to druciarze i nie znaja sie na tym co robia to z czystym sumieniem powiesze go... naprawde wykonali 100% Profi robote i włozyli w to w CH*J serca, Evila musiałem non stop jebac ze cos za dokładnie robi i zbytnio sie z tym wszystkim cacka i za bardzo przykłada sie do tego. Niech inni mowią co chca ale ETG napewno nie jest druciarnią gdzie sie odwala lipe!!! burdelem i melina owszem ale nie druciarnią Generalnie kant chodzi jak złoto, roznica jest duza, mam zarabiste wspomnienia, sporo sie nauczyłem. EvilOne i rejser maja u mnie naprawde ogromny respekt i szacunek za to co zrobili bo naprawde niewiele osob by tak sie poswieciło!!! i te podziekowania ktore sa zyzej naprawde sie im naleza i musialem je napisac!!! WIELKIE DZIEKI!!!! P.S. Przypomniało mi sie w chacie ze wisze wam jeszcze za kiełby! Ale to przy kolejnej okazji

Zoltar, ja Cie prosze nie płacz tylko - też dla Ciebie taki wątek założe za pare dni może .

Wracając do tematu - dwadzieściapięć godzin wymienialiście uszczelke pod głowicą? To chyba fucktycznie profi jest to zrobione . Przez ten czas to można słopa zrobić! No chyba że jeszcze uszczelniacze do tego doszły i znając Evila pewnie siakieś portkowanie, zgranie z kolektorami i HGW co jeszcze . Ale że nie pili tam nic to się nadziwić nie mogę . Bez jednego komandosa auto poskładać dobrze to na prawde wyczyn .

No co ETG to ETG nie pogadasz. Skoro Evil juz potrenował na Twojej głowicy, to moją bez problemu moge mu już podrzucić

ile masz trytytek pod maska ? a tak serio robota jak widzialem po drodze profi, szkoda ze musialem sie zmyc :/ p.s. cos nie tak bylo - chyba kupilem zepsutego bera bo choruje do dzis, wczoraj caly ranek i popoludnie... normalnie tragedia
jak zapatentowaliscie wreszcie te zawory ?

Ja w sumie bylem tylko na chwile A jedyne co moge powiedziec, to ze zawory swiecily sie jak psu jajca Nie ma to jak mega polerka :]

Cukrownia nie cukrownia ale gosciom naprawde sie nalezy... Rejs to nie była tylko wymiana uszczelki ale tez cała obrobka jej Kanały, zawory, komora spalania i planowanko Potrzebowac nic nie potrzebuje, no chyba ze zrobic teraz jakiegos furjus grilla bez zadnego dłubania przy samochodzie :] Sama nayebka!
Aha... jeszcze jedno samochod sam wyjechał poza brame, baaa... nawet przejechał juz około 100km i jak narazie wsio chodzi W tym momencie bez zadnych regulacji napewno objezdzam serje Boje sie pomyslec co bedzie jak wyreguluje zapłon i zwieksze mieszanke Laka smazy duzo lepiej, probowałem wczoraj pod chata Katron.. ty chyba robiłes fotki zaworow. Wyslij mi foty z garazu na maila Masz w profilu Terazm mam kanta serje w wersji GT

Mam fotki zaworow ale nie Twojego silnika Robilem tylko zdjecia silnika rejsera ... Kanta mam tylko jedna... ale za duzo to ona nie pokazuje

a ta nakretka co z Milesiem wrzucilismy do 3 garnka daje rade ?

Ty juz Milesa w to nie mieszaj to spoko gosc... pozatym wystarczy ze popsuł EvilBridge

EvilBridge to lol byl szkoda ze wodowania nie bylo

Cytat:
2006-06-18 11:44:12, jose pisze:
No co ETG to ETG nie pogadasz. Skoro Evil juz potrenował na Twojej głowicy, to moją bez problemu moge mu już podrzucić

Hose, ja mam lepszy pomysł . Za kilka dni planuje sie narysować w Płocq, przywiozę Ci od razu nowy silnik - lepiej chyba tego zacząć dłubać niż się piepszyć z tymczasowom seriom .

Cytat:
2006-06-18 13:34:23, Vyzn-R pisze:
(...) Potrzebowac nic nie potrzebuje, no chyba ze zrobic teraz jakiegos furjus grilla bez zadnego dłubania przy samochodzie :] Sama nayebka! (...)

Ty i najebka?

Cytat:
jak narazie wsio chodzi W tym momencie bez zadnych regulacji napewno objezdzam serje Boje sie pomyslec co bedzie jak wyreguluje zapłon i zwieksze mieszanke (...)

Myśle, że wtedy to już na pewno nie odpali .

yyy ssijcie wszyscy

a tak na powaznie to bardzo mi bylo milo ze moglem sie przydac do czegos i kcialem wiznerowi podziekowac za udostepniecie glowicy na trening poszerzania zaworow zawsze to milo sie rozwijac i cos nowego zrobic, szkoda tylko ze jeszcze jezdzi next time sie wezmiemy za strojenie gaznika bo jak ktos ma gazoline tak przykrecona ze jezdzi na powietrzu to to nie moze byc prendkie a co do rispektu to ja kcialem powiedziec ze wielki rispekt dla rejsera bo to juz ktoras z kolei calodobowka w jego wykonaniu , szkoda ze tylko nas dwoch jest takich pojebow w okolicy

Cytat:
2006-06-18 19:29:22, evilone pisze:
szkoda ze tylko nas dwoch jest takich pojebow w okolicy

Jakby plockowo było ze 80 km blizej to bywałbym codziennie,a tak to na gazownie nie wyrobie, bo na autostradzie wawa-plockowo pod 140 go cisne, a wtedy zloipie jak goopi

Cytat:
2006-06-18 15:41:45, Race_D pisze:
Ty i najebka?

ja nie... ale oni to i owszem

no coz, było fajne ale zegar biologiczny mi sie przestawił ja to tam wiecej smierdziałem niz wam pomagałem to sie tak nie spuszczajcie pozrdo druciarze

[ wiadomość edytowana przez: rejser dnia 2006-06-19 00:39:34 ]

Fotenzsje roboione moim telefonem... w sumie shit widac ale zawsze daja jakis poglad na prace

Na zywo wygladało to jeszcze lepiej

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-06-21 00:10:56 ]

Cytat:
2006-06-18 20:23:09, jose pisze:
Jakby plockowo było ze 80 km blizej to bywałbym codziennie,a tak to na gazownie nie wyrobie, bo na autostradzie wawa-plockowo pod 140 go cisne, a wtedy zloipie jak goopi

Jak dla mnie musiałoby być jakies 120km bliżej . No ale kanapa jest więc...