Jakie radio doradzic...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM
Kumpel zobaczyl że mam CB no i powiedział że on by też chciał ale niewie jakie. Zapytał sie mnie czy które z tych radi jest najlepsze ( UNIDEN 520xl, UNIDEN 510, JOHNY II ASC) powiedziałem mu żeby JOHNEGO niebrał bo to jest to samo co UNUDEN a uniden jest tańszy tylko że niema ASC. To ASC jest bardzo przydatne ? ja mam radio bez ASC i dobrze śmigam jak sobie ustawie SQ. Uprzedze ze on chce przeznaczyc na cały zestaw do 400 zł ( czyli radio + antena + strojenie)

Polec mu z cala odpowiedzialnoscia Unidena 520xl. Napisz tylko jak ma byc montowana antenka ? Jezeli na stale to Magnum AT-72 i w 400zl sie wyrobi

no a antene lemm at-1700 mu nie radzic ? Ja mam LEMM AT-1700 i śmigam że hej. Czemu nikt nielubi at-1700 ?? duzo gorsza jest od AT-72 ?

AT-72 ma stabilniejsza podstawe i ponad 20cm jest krotsza lecz parametry tych antenek sa porownywalne

AT-72 ma stabilniejsza podstawe i ponad 20cm jest krotsza lecz parametry tych antenek sa porownywalne

no dobra ale ta AT-72 pasuje do wszystkich tych główek na motylka ? bo prawdopodobnie on bedzie chciał na dwa auta i sobie główke kupi.

Są różne główki !