Ktos zna to auto? [zgorzelec]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=116535881

czy ktos zna to auto alob ma blisko zeby obejrzec ile jest warte? bo gosciu pisze o idealnym stanie a cena jakby niska wiec smierdzi mi troche ta sprawa, no i wiekszych zdjec nawet nie ma

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-07-21 11:01:56 ]

prawde mowiac to... jest to BMW jezdzace dłuzszy czas po polsce wiec napewno nie jest idealny stan, cena tez nie jest taka o tak sobie Napisz go goscia albo zadzwon i sie wypytaj wsio i popros o dokładne fotki Moze ktos z forum mieszka w tamtych okolicach to za przysłowiowe piwko podskoczy obejrzec

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-07-21 11:49:17 ]

Jak na stan idealny, to jakoś dziwnie niska cena.

nie warto...za 3-4 tys zł mozna z niemiec przytargać e30 w stanie igła.

+ 1500zł opłaty

ali moze ktos z Was go jeszcze pamieta..kupil e30 130tys przebiegu 3tys zł z opłatami do tego dochodzi jeszcze OC

Sugeruje młodszy rocznik, i sugeruje omijac aukcje gdzie zdjecia są małe, bo po jaka cholere takie małe zdjecia dawać? z reguły jak ja oglądałem auto z takimi małymi zdjeciami to z bliska widac było rysy na szpachli pod lakierem jakby papierem 80 tka albo inne dziwne kwiatki.

moze byc i faktycznie w dobrym stanie to beemwu, bo ze zropielca ma blisko do rajchu. ale jak nie zobaczysz to nie pogadasz. cenowo nie robi szoku,bo to stare auto jest i powiedzialbym,ze nawet duzo to jest za niego.

-----------------
http://plepleple.pl

Krzych00 na rajdowke czy na dupowoza? Bo jak to drugie to szczerze powiem ale odpusc sobie... poczekaj jeszcze troche, odluz sobie kasy wiecej i kup cos lepsiejszego, a przede wsyztskim mlodszego...

A jesli na rajdowke to spoko

Nie ma w polsce bmw e21 w idealnym stanie-sa tylko takie ktore byly malowane niedawno-i jeszcze nic nie wyszlo(stan idealny) i te ktore byly malowane dosc dawno i juz zakwitly.

to ze zadzwonie gadac mi nic nie da bo gosc moze liczyc ze nie znajde baboli i zachwali auto a przyjade ogladac to sie okaze ze wrak, pisalem ale gosc wystawil auto znajomemu, nie ma wiekszych zdjec (co mnie dziwi) ale twierdzi ze wyglada tak jak na tych malych czyli igła.

cena moim zdaniem jest niska, bo auto mialo robiona blacharke, silnik i zawias wiec musieli to na prawde drutami wiazac zeby im sie oplacalo sprzedawac za 2 koła ale roznie bywa tego nie wiem...

koniu, jakbym mial 3-4koła to bym nie szukal rekina od tego zacznijmy, nie pytam co mozna kupic lepszego, drozszego, bo taki mam budzet a nie inny a auto dodatkowe musze miec do konca sierpnia. rownie dobrze mozna powiedziec ze jak bede mial 4 koła to juz lepiej dozbierac do crxa na przyklad itd...

wiadomo ze to nie na rajdowke, nie oszalałem musze miec po prostu cos do jazdy na codzien co nie pali min. 10L pb98 w miescie i ma ogrzewanie. teraz jeszcze bedzie krotka skrzynia wiec poza rajdami do niczego to sie nadawac nie bedzie.

to co nie ma nikogo z tamtych okolic zeby "przeswietlic" auto?

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-07-21 22:05:57 ]

ja powiem tyle, nie jestem z tamtych okolic, ale jak na fotce widze ze w srodku juz kolorkami sie ktos bawil to bym na dziendobry powiedzial spierda**** stad....

Bez obejrzenia blizej nie wiadomo, ale mam to samo co Komar, nie daj Bóg ktoś tfuningował auto u nas w kraju, jak widze przyciemniane lampy, kolorowane tapicerki, czy jakąkolwiek oznake tfuningu możesz być pewien że jak tfuning byl robiony w Polsce, auto ledwo co jedzie do przodu . Jak najwiecej seryjności.

bez przesady, z zewn. pelna seria poza ciemna szyba. a taki panelik to nie problem.

moze i tak, ale jakis tjuning maczal swoje palce w czyms to ja juz bym sie tego nie chytal bo wiadomo ze skazone. to taka moja skromna opinia i tyle

nawet po tych malych fotach widac, ze drzwi kierwocy sie nie schodza, pozatym pod tym szpojlersem z przodu na bank gnój, trzeba oblookac dokladnie od spodu - bo tam moze byc kaplica na szmaty polepiona - ogolnie rzecz biorac nie ma okazji - sa tylko podpicowane auta, nie licz rowniez na to ze kupisz auto i nic w nim nie trzeba bedzie zrobic. Tyle o mnie.

drzwi sie nie schodza? a gdzie ty to zauwazyles?

Bo Stachu ma oko
Wystarczy się przyjrzeć, a widać, że listwa drzwiowa nie schodzi się z listwą na tylnym błotniku. Zresztą z tą na przednim też
Inna sprawa, że w przypadku tak starego fureksa może to równie dobrze oznaczać opadnięcie na zawiasach. W sumie minimalnie nie pasują, więc tutaj tragedii nie ma.
No i trzeba oglądnąć to na żywo, bo z takich fotek niewiele można wychwycić.